Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu е изправен пред критичен момент

Биковете се движат по низходящ паралелен модел

Критичен кръстопът за Shiba Inu: Анализатор идентифицира точката на създаване или прекъсване с решаващ търговски модел

Биковете Shiba Inu (SHIB) се оказват в ключов момент, докато се борят да запазят скорошните печалби в лицето на предизвикателен пазар. Въпреки загубата на ниво от $0,00001, забележителният ангажимент за повишаване на цената на мем монетата продължава, особено в сравнение със сравнително слабото внимание, отделено на алткойните с голяма капитализация. Текущият диапазон на търговия доведе до идентифицирането на низходящ паралелен модел от крипто анализатора Али Мартинез, въвеждайки потенциални резултати, които биха могли или да издигнат SHIB до нови висоти, или да предизвикат връщане към предишни нива.

Анализ на низходящ паралелен модел

Анализът на Ali Martinez разкрива, че Shiba Inu е търгувал в рамките на низходящ паралелен модел, мечи индикатор, който обикновено се свързва с продължителни низходящи трендове. Въпреки това, появата на този модел не предсказва непременно само отрицателни резултати; може също да предшества значителен скок на цените. Текущата ситуация представя два възможни сценария.

  1. Бичи пробив: При бичия сценарий се счита за необходим решителен седмичен пробив, за да се тласне цената на SHIB към $0,000014. Този резултат зависи от това, че биковете придобиват контрол и преодоляват нивата на съпротива.
  2. Мечи ретрейс: Обратно, мечият път може да се разгърне, ако SHIB е изправен пред значителна съпротива, което потенциално води до каскадно движение надолу. В този случай мем монетата може да преразгледа нивата от октомври, падайки обратно до $0,000008.

Нивата на борба и съпротива на SHIB

Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Откакто срещна отхвърляне при $0,00001095 , SHIB се бори да поддържа възходящата си инерция, което прави това ниво решаващо препятствие за биковете. Преодоляването на съпротивата остава предизвикателна задача, потенциално подготвяща сцената за трудна битка.

Фактори, влияещи върху настроението

Положителното настроение за Shiba Inu може да бъде възобновено чрез различни фактори. Трябва да се отбележи, че Shytoshi Kusama, водещият разработчик на Shiba Inu, дразни „съобщение, променящо играта“, намеквайки за развитие, което може значително да повлияе на цената на SHIB. Освен това увеличеното използване на Shibarium, Shiba Inu Layer 2 blockchain, генерира над 1,2 милиона долара такси. Тези такси са планирани да бъдат използвани за изгаряне на SHIB токени, намаляване на общото предлагане и потенциално стимулиране на ценово рали.

Shiba Inu се намира в критичен момент с бикове стремейки се да поддържате последните печалби на фона на предизвикателна пазарна среда. Низходящият паралелен модел въвежда възможността както за възходящи, така и за мечи резултати, което изисква бдително наблюдение от страна на инвеститорите. Положителните развития, като очакваното съобщение от водещия разработчик и механизмът за изгаряне на такси на Shibarium, биха могли да изиграят ключова роля в оформянето на траекторията на SHIB в близко бъдеще.

Публикацията на Олег Димитров: "Shiba Inu е изправен пред критичен момент" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!