Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu със значително възстановяване на цената

Shiba Inu със...
Shiba Inu със значително възстановяване на цената

Shiba Inu Coin скочи: изгаряния на токени, приемане на Shibarium и нарастване на оптимизма на инвеститорите

С наближаването на дългоочакваното преполовяване на Биткойн, инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) са посрещнати с скок в цената, което сигнализира за възраждане на оптимизма в общността на Shiba Inu. На фона на този пазарен подем, нека се задълбочим във факторите, допринесли за скорошното възстановяване на цените на SHIB и последиците за неговата екосистема.

Възстановяване на цената на SHIB

През последните 24 часа Shiba Inu претърпя забележително възстановяване на цената, изкачвайки се от дъното от $0,00002084 до търговия в диапазона от $0,00002286. Пазарната капитализация на токена също нарасна, надхвърляйки 13,4 милиарда долара, придружено от забележително увеличение от 14,97% в 24-часовия обем на търговия, възлизащ на общо 628 милиона долара. Тази положителна пазарна динамика означава значително възстановяване за SHIB и възобновява оптимизма сред инвеститорите.

SHIB Изгаряния

Изгарянето на токени се очертава като основен механизъм, движещ възходящата траектория на SHIB. Само днес беше съобщено за изгорени 4,64 милиона токена, с допълнителни 714,54 милиона SHIB токена, премахнати от обръщение по време на период на корекция, свързан с наполовина очаквания миналата седмица. Тези стратегически изгаряния допринасят за свиването на предлагането, като укрепват движението на цените на SHIB и насърчават положителното настроение около токена.

Шиба ину производни данни

Shiba Inu стана свидетел на значително изгаряне на токени през януари 2024 г

Данните във веригата предлагат допълнителна представа за потенциалния възход на SHIB. Отвореният интерес към SHIB отбелязва скромно увеличение от 0,95%, докато обемът на деривативите нараства с 14,72%, което показва нарастващ интерес и търговска активност. Ликвидациите разкриват както дълги, така и къси позиции, като дългите позиции свидетелстват за ликвидации на обща стойност $409 000, а късите позиции на обща стойност $269 460.

Шибариум и осиновяване

Shibarium, решението Layer 2 на Shiba Inu, записва значителен крайъгълен камък с 475 000 ежедневни транзакции, сигнализирайки за стабилна мрежова активност и приемане. С общия брой транзакции в мрежата, достигащ 417,31 милиона, оптимизмът около перспективите на мрежата ескалира. Този скок в активността подчертава стабилно възстановяване на SHIB и е добър знак за неговата дългосрочна устойчивост и растеж.

Заключение

Скорошното възстановяване на цените, наблюдавано от монетата Shiba Inu, подчертава нейната устойчивост и потенциал в рамките на криптовалутния пазар. Стратегическите изгаряния на токени, нарастващите данни за производни и увеличеното приемане на Shibarium допринасят за възходящата траектория на SHIB. Докато инвеститорите се ориентират в развиващия се пазар на криптовалути, възраждането на SHIB служи като доказателство за неговата трайна привлекателност и подчертава позицията му на виден играч в пространството на цифровите активи.

Публикацията на Сребрин Петров: "Shiba Inu със значително възстановяване на цената" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!