Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB)...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на...

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността

Shiba Inu (SHIB), мем монетата, която завладя въображението на крипто ентусиастите по целия свят, получи значителен тласък на 7 май с обявяването на листването й в платформата "всичко в едно" на институционалния крипто тежък играч Nexo. Този ход означава стъпка напред за SHIB по отношение на институционалното приемане и признаване в рамките на по-широката екосистема на криптовалута.

Приемането на Shiba Inu надхвърля институционалната подкрепа, както се вижда от успеха на нейната колекционерска игра с карти, Shiba Eternity. При първоначалното си пускане през 2022 г. Shiba Eternity бързо се издигна до челните класации както в App Store, така и в Google Play, надминавайки популярни игри като Uno и Solitaire. Този успех подчертава жизнената общност и широко разпространената привлекателност около SHIB, като допълнително затвърждава позицията му на крипто пазара.

Последните данни във веригата, предоставени от IntoTheBlock, разкриват скок на нови портфейли, присъединяващи се към екосистемата SHIB, придружени от значително увеличение на активните крипто портфейли. Този приток на нови участници допринесе за ръст от 5,07% на новорегистрираните портфейли и ръст от 6,15% на активните SHIB портфейли. Следователно, SHIB отбеляза ръст от 6,6% в ценовото представяне от миналата седмица, отразявайки нарастващата инерция зад монетата мем.

Въпреки това, устойчивостта на възходящата траектория на SHIB зависи от няколко фактора, включително макроикономически условия, текущи инициативи за изгаряне на Shiba Inu и въвеждането на нови проекти във веригата Layer-2 на Shibarium. Тези елементи ще играят решаваща роля при оформянето на бъдещите движения на цените на SHIB и цялостното пазарно настроение.

Предизвикателства и противоречия

Shiba Inu (SHIB) с метеоритен скок от 170% на фона на одобрението на RFK Jr.

Въпреки растящата си популярност, Shiba Inu е изправен пред предизвикателства в собствената си общност. Ескалиращата вражда между членовете на общността в социалните медийни платформи предизвика противоречия в армията на SHIB. Бяха направени обвинения относно нивото на контрол, упражняван от ключови фигури като Шитоши Кусама и екипа на разработчиците върху токена SHIB. Въпреки че и двете страни твърдят, че SHIB е децентрализиран, възникнаха спорове относно управлението и процесите на вземане на решения, което подчертава вътрешното напрежение в общността.

Защо това има значение

Възходът на Shiba Inu и растежът на неговата посветена общност, често наричана SHIB Army, подчертават нарастващата известност на мем монетите в пазара на криптовалутите. Пътуването на SHIB от вирусен мем до процъфтяващ дигитален актив с институционална подкрепа отразява развиващия се характер на крипто пазара и силата на управляваните от общността проекти да привличат глобалното внимание.

Тъй като Shiba Inu продължава да се справя с предизвикателствата и да се възползва от възможностите, неговата траектория ще бъде наблюдавана отблизо както от инвеститори, ентусиасти, така и от наблюдатели в индустрията. Остава да се види дали SHIB може да запази инерцията си и допълнително да затвърди позицията си на водеща мем монета, но въздействието й върху крипто сферата е неоспоримо.

От другата страна: Продължаващата вражда в общността на SHIB подчертава сложността на управлението и вземането на решения в децентрализирани проекти, подчертавайки необходимостта от прозрачна комуникация и механизми за изграждане на консенсус в крипто общностите.

Публикацията на Тодор Цонев: "Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!