Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) се издига над ключово ниво на съпротива

Shiba Inu (SHIB) се...
Shiba Inu (SHIB) се издига над ключово ниво на съпротива

Shiba Inu (SHIB) проби през съпротивата от $0,00001, набирайки инерция на фона на скока на алткойн: анализи и прозрения

В наситените със събития 24 часа за инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) криптовалутата прескочи решаващата бариера от $0,00001, сигнализирайки за така необходимото облекчение на фона на пазарните колебания. Подкрепени от възходящата траектория на Биткойн, алткойните като SHIB изпитаха скок в импулса, преодолявайки миналите нива на съпротива с устойчивост.

Устойчивост на счупване: знак за сила

Shiba Inu, известна мем монета, беше утвърдена под границата от $0,00001 от 16 февруари, като през този период беше наблюдавано значително натрупване от големи китове. Неотдавнашната възходяща тенденция обаче даде възможност на SHIB да преодолее съпротивата при $0,000009, отбелязвайки значителен пробив.

На 15 и 16 февруари опитите за повишаване на цената на криптовалутата срещнаха съпротива при $0,00001005. Въпреки това SHIB показа забележителна устойчивост, преодолявайки това препятствие на 16 февруари, поддържайки позицията си над $0,000009 и подготвяйки се за по-нататъшно възходящо движение.

Shiba Inu (SHIB) успя да надмине страхотно ниво на съпротива

Въпреки усилията на мечките да окажат низходящ натиск върху SHIB, леко покачване през уикенда осуети тези усилия. В момента SHIB стои над $0,00001, благодарение на скорошния възходящ тренд. Въпреки това, докато мем монетата за кратко достигна връх от $0,00001024, тя срещна съпротива на това ниво, предизвиквайки незначително отдръпване.

Анализиране на технически индикатори

Техническите индикатори подчертават краткосрочния възходящ тренд на SHIB, характеризиращ се със забележим скок в обема на търговия и покачване на Open Interest (OI). Този скок предполага подем в дългите позиции, съчетан с нарастване на късите ликвидации, задвижвайки възходящата траектория.

Въпреки този положителен импулс, има леко отслабване в импулса на SHIB, което налага поддържането на цени над $0,00001006, за да се предотврати спад под $0,00001. Трябва да се отбележи, че нивата на подкрепа на Фибоначи показват стабилна зона на подкрепа при $0,000009668, служеща като решаваща еталонна стойност за проверката на инвеститорите.

Задължително е да се подчертае, че Shiba Inu все още се задържа с 88% под пиковите си нива, което е показател за значителен потенциал за растеж, който предстои да бъде реализиран. Докато инвеститорите се ориентират в динамичните пазарни условия, бдителността и стратегическият анализ остават от първостепенно значение за капитализирането на нововъзникващите възможности в криптовалутния пейзаж.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu (SHIB) се издига над ключово ниво на съпротива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!