Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

След като набра 50 милиона щатски долара, NFT компанията Recur обяви, че ще затвори своята платформа Web3

NFT стартиращата компания Recur обяви, че нейната платформа Web3 се затваря. Въпреки че платформата има много IP адреси на големи марки като Hello Kitty и Nickelodeon, тя все още не може да устои на нашествието на зимата на криптовалутите.

Затворете платформата RECUR

Recur каза в събота (19), когато обяви изоставянето на платформата RECUR, че „това решение не беше лесно“ и спомена, че „непредвидени предизвикателства и промени в бизнес средата“ са причините, които затрудняват продължаването на поддръжката нива на обслужване и инвестиции.

Днес, с натежали сърца, трябва да споделим някои трудни новини. След дълго обмисляне и обмисляне решихме да оттеглим платформата RECUR от 16 ноември 2023 г. Научете повече: https://t.co/5NbiTQSAGo

— RECUR (@RecurForever) 18 август 2023 г

Recur заяви в официална статия, че платформата на Recur постепенно ще затвори основните си функции през следващите месеци, включително тегления на NFT на платформата, обратно изкупуване на баланса на стабилни монети и търговия с колекционерски стоки на пазара за попечителство на Recur.

Повече от 380 000 NFT са изсечени чрез Recur и компанията информира потребителите, че трябва да изтеглят NFT на платформата към самостоятелно хоствани портфейли преди 16 ноември 2023 г., в противен случай няма да имат достъп до тях в бъдеще. Recur каза, че неговите NFT метаданни и файлове с изображения ще бъдат мигрирани към IPFS, peer-to-peer мрежа за споделяне на файлове, създадена от Protocol Labs, и ще гарантира, че активите се хостват с помощта на децентрализираната мрежа за съхранение на Filecoin.

Компанията за изкуствен интелект на Wang Huiwen „Beyond Light Years“ завърши финансиране от 230 милиона щатски долара при оценка от 1 милиард щатски долара

Recur е основана през 2021 г. и се описва като компания, която предоставя „градивни елементи“ на Web3 за други предприятия. Според официалния уебсайт на Recur, неговата платформа може да се използва за създаване на активи в играта, програми за лоялност и дигитални колекционерски предмети с помощта на NFT технологията.Компанията си сътрудничи с много IP адреси на големи марки като Hello Kitty и Nickelodeon.

През септември 2021 г. Recur каза, че е оценен на 333 милиона долара, след като обяви завършването на кръг на финансиране от Серия А на стойност 50 милиона долара. Кръгът беше воден от Digital, инвестиционен фонд, подкрепян от семейния офис на известния мениджър на хедж фондове Стив Коен. Някои големи имена също участваха в началния кръг на компанията за 5 милиона долара през март 2021 г., като Гари Вайнерчук и съоснователят на Ethereum и основател на ConsenSys Джо Лубин.

Съобщението на Recur идва малко след като Nifty’s, друга NFT платформа, която обслужва създателите на Web3, също обяви този месец, че ще прекратява дейността си. Компанията е работила с някои големи IP, включително Матрицата и Играта на тронове, и е получила инвестиция от Марк Кюбан, собственик на Далас Маверикс от НБА.

Обемът на търговия с NFT продължава да намалява

Продължаващият спад на пазара на NFT принуди тези NFT компании да предприемат някои контрамерки. Според данни на Dune обемът на търговия с Ethereum NFT продължава да намалява, след като достигна връх от близо 200 милиона долара на седмица през първата половина на 2022 г. Въпреки че имаше кратко възстановяване през първото тримесечие на тази година, към началото на август NFT седмичен обем на търговия Падна обратно до ниво от около 12 милиона щатски долара.

Освен това стойността на много NFT проекти със сини чипове продължава да намалява. Според данните на DappRadar, минималните цени на четири NFT серии, включително BAYC, Azuki, CLONE Но от днес минималните цени на тези NFT са спаднали съответно до 23,97 ETH, 3,63 ETH, 1,1745 ETH и 1,19 ETH.

Тази статия, която събра 50 милиона щатски долара, NFT компания Recur обяви, че ще затвори своята платформа Web3 за първи път се появи на Zombit.

Публикацията на Светлана Петкова: "След като набра 50 милиона щатски долара, NFT компанията Recur обяви, че ще затвори своята платформа Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!