Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Спящият предварително копаен Ethereum на стойност $116 милиона се съживява след 8 години

По време на премайна 61 216 етера струваха около 20 милиона долара по това време. Осем години по-късно обаче тези токени струват повече от 116 милиона долара.

Адрес на портфейл, съдържащ предварително копаен етер на стойност $116 милиона, премести всичките си 61 216 етера (ETH) на адрес на борсата за криптовалута Kraken, след като беше неактивен в продължение на осем години.

През юни 2014 г. екосистемата Ethereum проведе разпродажба, която позволи на ранните членове на екипа и съоснователите да участват и да натрупат предварително копаен Ether, във време, когато мрежата не можеше да генерира токени сама.

По време на периода на premine етерът се търгуваше в диапазона $300-$400, което би направило портфейла на стойност около $20 милиона по това време. Осем години по-късно обаче въпросните токени струват повече от 116 милиона долара към момента на писане на тази статия.

Данните от Etherscan потвърждават, че предварително добитите 61 216 ETH са били прехвърлени към адрес на портфейла на Kraken на 18 юли в 19:30 ET. Изпращането на $116 милиона в етер изисква нищожна такса за транзакция от $1,50 и цена на бензина от 25,475673161 Gwei, както е показано на екранната снимка по-долу.

Подробности за транзакцията, свързани с трансфера на 61 216 ETH

Спящият предварително копаен Ethereum на стойност $116 милиона се възражда след 8 години

Въпреки че самоличността на собственика на портфейла остава неизвестна, събитието демонстрира важността на притежанията - инвестиционна стратегия, която дава приоритет на дългосрочното натрупване на крипто токени.

Две транзакции, свързани с прехвърлянето на предварително копаен етер

Екранната снимка по-горе показва, че собственикът на 61 216 ETH е предприел предпазлив подход, за да гарантира, че няма загубени средства поради човешка грешка. Преди да започнат транзакцията с китове, те първоначално потвърдиха подробностите, като изпратиха тестова транзакция от 0,05 ETH до адреса на Kraken.

Съоснователят на Ethereum Виталик Бутерин сподели някои от предизвикателствата при внедряването на нови функции в блокчейна на събитието Ethereum Community Conference (EthCC) в Париж на 18 юли.

Виталик Бутерин на сцената на събитието EthCC в Париж

Според Бутерин, разширението за абстракция на акаунта, често наричано „Payment Master“, ще позволи на потребителите да плащат за такси с „какъвто и токен да прехвърлят“.

Освен потенциалните ползи от абстракцията на акаунти за потребителите, Бутерин също признава, че разработчиците все още трябва да преодолеят предизвикателствата, като необходимостта от предложения за подобряване на Ethereum (EIP) за надграждане на текущи акаунти, притежавани извън Ethereum (обикновени потребителски акаунти), до интелигентни договори и да гарантират, че протоколът работи по подобен начин в решения от слой 2.

Публикацията на Георги Минев: "Спящият предварително копаен Ethereum на стойност $116 милиона се съживява след 8 години" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!