Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Степента на изгаряне на Shiba Inu (SHIB) скочи до 176%

Степента на изгаряне...
Степента на изгаряне на Shiba Inu (SHIB) скочи до 176%

Увеличението на изгарянето на токени Shiba Inu (SHIB) предизвиква инвеститорски интерес – Краткосрочна цел от $0,00004?

Нарастващата популярност на Shiba Inu (SHIB), алткойн с кучешка тематика, привлече вниманието на инвеститорите в криптовалута, благодарение на значителни сигнали, показващи неговия потенциал. Особено забележителен е скокът в скоростта на изгаряне на токени през седмичния период от време, наблюдаван отблизо от инвеститорите, тъй като се привежда в съответствие с по-широкото възстановяване на пазара след намаляването на наградата за четвъртия блок на Биткойн (BTC) наполовина. Това покачване на скоростта на изгаряне на токени на Shiba Inu означава намаляване на циркулиращото предлагане на алткойн, което потенциално влияе върху динамиката на пазара и насърчава оптимизма сред инвеститорите.

Скоростта на изгаряне на токени скочи над 176% през последните 7 дни

Родният актив на Shiba Inu SHIB стана свидетел на забележителен ръст, регистрирайки приблизително 6% увеличение през последните 24 часа, което сигнализира за възходящ импулс на пазара на криптовалута и подтиква спекулации относно бъдещата му ценова траектория. Скорошен експертен анализ предполага потенциален скок до нивото от $0,00004, генерирайки значителен интерес сред инвеститорите.

Според данни от Shibburn, платформа за проследяване на изгаряния на токени за Shiba Inu, зашеметяващите 714,13 милиона SHIB токена са били изгорени през последните 7 дни, отбелязвайки забележителен скок от 176,33% в седмичния процент на изгаряне на токени. Това намаление на предлагането на SHIB, съчетано с кумулативните токени, изгорени от първоначалното предлагане, достигащи 410,72 трилиона, се очертава като значителен бичи фактор за алткойна.

Степента на изгаряне на Shiba Inu нараства

Най-значителното събитие за изгаряне на токени през последната седмица се случи на 14 април, като бяха изгорени 650 милиона SHIB токена, което допринесе значително за скока в скоростта на изгаряне на токени през последните 7 дни. Силната активност на изгаряне на токени, допълнена от данни във веригата, показващи възходяща траектория за алткойна, изглежда укрепва ценовия скок на SHIB.

Очаква се краткосрочна цел от $0,00004

В момента цената на SHIB е $0,0000227, отбелязвайки ръст от 4,67% през последните 24 часа. Въпреки предишните корекции преди намаляването на наградата за четвъртия блок на Биткойн наполовина и скорошните спадове под границата от $0,00002, цената на SHIB демонстрира устойчивост и проследява по-широкото възстановяване на пазара след преполовяването.

Техническият анализ показва стабилното представяне и положителен импулс на SHIB. С нарастващия натиск на търсенето цената на алткойна се покачи до $0,000023. Нещо повече, техническият анализ предполага потенциално покачване на SHIB, подсилено от оптимистичните пазарни настроения след намаляването наполовина на блоковата награда на Биткойн.

В бъдеще, ако възходящата тенденция се запази, се очаква SHIB да се насочи към $0,00004 в краткосрочен план. Въпреки това, като се имат предвид историческите данни и пазарните тенденции, е вероятна удължена фаза на консолидация след преполовяване, което показва, че цената може до голяма степен да се движи настрани за определен период.

Публикацията на Тодор Цонев: "Степента на изгаряне на Shiba Inu (SHIB) скочи до 176%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!