Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Търговецът прогнозира Dogecoin (DOGE) на фона на ребрандирането на Twitter на Илон Мъск

Крипто анализатор прогнозира голямо движение на Dogecoin (DOGE) след ребрандирането на Twitter на Илон Мъск.

В дългоочаквана прогноза, известният крипто анализатор Калео развълнува крипто общността с прогнозата си, че ребрандирането на Twitter на Илон Мъск ще предизвика значителен скок в Dogecoin (DOGE). С огромна последователност от 594 000 потребители на Twitter, Kaleo уверено твърди, че Мъск скоро ще интегрира DOGE в изключително популярната платформа за микроблогинг Twitter.

Според Kaleo, предстоящото съобщение от Илон Мъск се очаква да очертае плановете за интегриране на DOGE в гиганта на социалните медии. Това отразява слуховете, които се разпространяваха по-рано през годината, придавайки допълнителна достоверност на идеята за потенциално партньорство Dogecoin-Twitter.

Спекулирайки с времевата линия, Калео предполага, че на Мъск може да отнеме още няколко дни или дори няколко седмици, за да разкрие спецификата на интеграцията на DOGE в платформата. Анализаторът обаче подчертава силното си убеждение, че този път Мъск вероятно ще предприеме решителни действия. Фактът, че Мъск е включил Dogecoin в биографията си едновременно с ребрандирането на Twitter, се разглежда като нещо повече от просто съвпадение.

Ребрандирането на „X“ на Илон Мъск в Twitter съживява цената на Dogecoin (DOGE)!

По отношение на техническия анализ, Kaleo подчертава възходящ сигнал на графиката на Dogecoin срещу Bitcoin (DOGE/BTC) след пробив чрез дългогодишна съпротива надолу. Въпреки че очаква незначителна пазарна корекция в краткосрочен план, той предвижда обща възходяща тенденция за Dogecoin.

Въпреки текущото нетърпение на пазара и преобладаващите мечи настроения, Kaleo насърчава инвеститорите да се възползват от възможностите, предоставени от спадове. Той подчертава необходимостта от търпение, тъй като слуховете и надеждите могат само да подкрепят пазара толкова дълго. Увереността на Kaleo в потенциала на Dogecoin е непоклатима и той продължава да се застъпва за натрупване на DOGE по време на този благоприятен ценови диапазон.

Крайната цел, поставена от Kaleo за Dogecoin, е възраждане до и отвъд нивото от $0,10. Изразявайки дългогодишна позиция, той поддържа, че натрупването на DOGE в текущия диапазон остава разумна стратегия. Kaleo прогнозира, че когато DOGE в крайна сметка тръгне по възходящата си траектория, движението ще бъде бързо и привидно очевидно в заден план.

Към момента на писане Dogecoin се търгува на $0,0774, показвайки 4,9% увеличение през последните 24 часа. Цялата крипто общност сега с нетърпение очаква официалното съобщение на Илон Мъск с надеждата, че тази интеграция може да възвести нова ера за Dogecoin и неговите последователи. Тъй като ситуацията се развива, инвеститорите се съветват да проявяват предпазливост и премерен подход, като същевременно следят настойчиво развитието на събитията.

Публикацията: "Търговецът прогнозира Dogecoin (DOGE) на фона на ребрандирането на Twitter на Илон Мъск" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!