Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Techub News се присъединява към Хонконгската асоциация Web3.0, предимствата на локализацията помагат за развитието на web3 в Хонг Конг

На 14 юни Techub News официално се присъедини към Хонконгската асоциация Web3.0 и стана единствената медийна компания сред нейните членове.

Techub News е базирана на изкуствен интелект информация, интерактивна платформа за поточно предаване на социална информация, с цел да обслужва новаторите и се ангажира да предоставя изчерпателна и достоверна уеб3 информация на Хонконг и глобалните потребители.

Techub News завърши първоначалния кръг на финансиране, а участващите страни включват VCB, Ausvic Capital и др.

На 16 април Techub News проведе пресконференция за представяне на продукта в Cyberport на Хонконг. Членът на Законодателния съвет на Хонконг Wu Jiezhuang, основателят на Ausvic Capital Чен Пинг, представителят на VCB Ли Шиюан, директорът на Web3 Hub Huang Junlang и Фондът за иновации на Хонконг web3.0 стартираха съвместно Cai Yaoting, съосновател на Waterdrop Capital, Zheng Yushan, изпълнителен директор на Xia Yan Capital, Chen Chuanyao, ръководител на Web3vision Yang Linyuan, съосновател на Central Research Dylan и много други индустриални елити, инвеститори и кооперативни медии бяха поканени да присъстват.

На 11 април 2023 г., с подкрепата на правителствените политики на Хонконг, пет звена, включително China Mobile International, China Mobile Hong Kong, China Merchants Steamship, Hong Kong Huawei и Хонконгският университет за наука и технологии, стартираха съвместно Hong Kong Web3. 0 Асоциация Президентът Чен Делин служи като председател.

В деня на церемонията по учредяването на асоциацията главният изпълнителен директор на специалния административен регион на Хонконг Ли Джиачао, председателят на Законодателния съвет на Хонконг Лян Джунян и секретарят по сигурността на Хонконг Ден Бингцян присъстваха и изнесоха речи.

Li Jiachao каза, че развитието на Web3.0 сега е в златната отправна точка.Тази разрушителна технология може да промени много оригинални модели на бизнес операции и да създаде повече нови възможности едновременно. Изправен пред тенденцията на развитие на Web 3.0, Хонг Конг трябва да се осмели да бъде лидер на тази вълна от иновации.

Web3Caff Daily Highlights: Как Web3 игрите танцуват под ножа на SEC, статуквото на Web3 в Хонг Конг, статуквото на Web3 индустрията и нейното значение

Като междуиндустриална организация с нестопанска цел, Хонконгската асоциация Web3.0 насърчава изграждането на екологична среда Web3.0 в Хонконг чрез професионални изследвания, стандартна формулировка и професионално обучение. Към момента на публикуване 56 компании са кандидатствали да станат членове на асоциацията Web3.0, обхващаща финанси, застраховане, технологии, мрежови и индустриални приложения, включително добре известни компании и институции като Zhejiang Dahua и China Resources Venture Fund.

Алма Ли, основател на Techub News, каза: „С прилагането на политиката за съответствие на Хонконг много Web3 компании от страната и чужбина неизбежно ще дойдат в Хонконг. Techub News ще бъде базиран в Хонконг, ще погледне света и ще предостави най-модерната информация в областта на Web3, за да задоволи общността на Web3. Интерактивни социални нужди. В същото време тя също така ще обслужва дълбоко инвеститорите, търговците и разработчиците на общността на Web3 и ще допринесе за развитието на областта Web3 .”

Techub News използва алгоритъма RLHF, за да оптимизира препоръките за AI hotspot, използва IPFS технология за съхранение, за да реализира децентрализирано съхранение на данни и да подобри тяхната надеждност, а продажбата на NFT на висококачествено съдържание ще предостави повече възможности за приходи за платформата и потребителите едновременно време.

Алма Ли каза, че като едно гише решение за Web3 медийни услуги, платформата ще интегрира професионално Web3 пазарно количествено определяне, UGC производство и разпространение, Weilu VIP платен абонамент, DashBoard и рейтинг, AI чат и други секции, а също така ще поддържа освобождаване на събития и Регистрацията на събития и други функции правят събитията достъпни на една ръка разстояние и можете да намерите съмишленици чрез онлайн взаимодействие.

На 31 май мащабното Web3 роудшоу „Big Demo Day III“, организирано съвместно от Techub News, беше успешно завършено в Хонг Конг. Преди това бяха проведени две сесии. Събитието събра близо сто проекта и инвестиционни институции за провеждане на пътни шоута и обмен на Layer2, DeFi, NFT, социални мрежи, одит на сигурността, AIGC и други подразделени иновационни проекти в областта на Web3. няколко инвестиционни институции и проекти. Сред тях Star Protocol, Uniearn, Dsign, Bool Network, Topia, Authento, GARAN, Omnize, Ink Finance и други проекти са предпочитани от инвеститорите, а някои дори са завършили финансиране на място.

Хуанг Джунланг, главен изпълнителен директор на G-Rocket Web3hub в Хонконг, каза, че политиката на Хонконг за web3 е насърчила безпроблемното внедряване на много местни и задгранични компании.Те не само имат нужда от финансиране, но също така имат нужди от информация за индустрията и обмен на дейности. Techub News е базиран в Хонг Конг и в същото време гледа към света и може да разчита на професионални услуги, за да осигури това търсене.

„Медиите са незаменима част от индустриалната екология. Ако Хонконг иска да стане столица на виртуалните активи и център на web3 иновациите, той се нуждае от медия, която е запозната с местната среда и има международна перспектива, а Techub News има и двете." Huang Junlang експрес.

Тази статия е оригинална за Techub News (ID: TechubNews), неоторизирано препечатване е забранено

Публикацията на Георги Шопов: "Techub News се присъединява към Хонконгската асоциация Web3.0, предимствата на локализацията помагат за развитието на web3 в Хонг Конг" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Shiba Inu е изпра...
Shiba Inu е изправен пред натиск от продажби: Предстои ли корекция на цената?

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB) Колебливостта на цените на Shiba Inu остана висока миналата седмица, наблюдавайки значителни колебания...

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на монетите PEPE: активност на китове, волатилност и перспективи за бъдещето

Анализ на пазара: Скорошни движения на цените на PEPE Coin и активност на китове Одобрението на Ethereum ETF значително насочи вниманието на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!