Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tencent Cloud и Chainlink Labs създават стратегическо партньорство за насърчаване на разработката на Web3

Tencent Cloud, известен доставчик на облачни услуги, влезе в стратегическо партньорство с Chainlink Labs, водещ разработчик на Chainlink Network. Това сътрудничество има за цел да предостави подобрена поддръжка на създателите на Web3 чрез предлагане на сигурни и надеждни инфраструктурни решения.

Tencent Cloud отдавна е признат като доставчик на стабилни и сигурни облачни услуги и инструменти за разработчици. Използвайки техния опит, Tencent Cloud предлага на Web3 разработчиците достъп до набор от решения, пригодени за различни сегменти в рамките на Web3 пространството. Те включват Tencent Cloud Media Services за децентрализирани социални приложения, Real Time Cloud Rendering за базирани на блокчейн игри и унифицирана крайна платформа за услуги, която интегрира важни компоненти като защитна стена на уеб приложения (WAF), Anti-DDoS и CDN за платформи за търговия с цифрови активи .

Chainlink Labs, от друга страна, е широко известна със своята стандартна за индустрията оракулска мрежа, Chainlink. Чрез преодоляване на пропастта между интелигентни договори и източници на данни от реалния свят, Chainlink дава възможност на разработчиците да създават приложения с богати на функции, които са сигурни и стабилни. Партньорството с Tencent Cloud ще позволи на разработчиците да използват услугите на Chainlink заедно със сигурните инфраструктурни решения на Tencent Cloud, което ще доведе до създаването на по-модерни и надеждни приложения.

Като част от сътрудничеството, проектите в рамките на програмата Chainlink BUILD ще получат достъп до няколко предимства. Те включват ваучери по подразбиране на стойност $10 000 за услугите на Tencent Cloud, с възможност за получаване на допълнителни ваучери на стойност до $100 000. Освен това проектите на Chainlink BUILD ще се радват на списъци с приоритетни продукти и услуги на Tencent Cloud International Marketplace. Те също така ще получат ранни покани да се присъединят към Tencent Cloud Web3 мрежови събития, уебинари и други съответни индустриални събирания.

Пошу Юнг, старши вицепрезидент на Tencent Cloud International, подчерта значението на сигурната и мащабируема инфраструктура за развитието на екосистемата Web3. Yeung изрази задоволство от сътрудничеството, отбелязвайки, че като подкрепят разработчиците с децентрализирани услуги и инструменти, те могат да ускорят приемането на технологията Web3.

Фондация NEAR и Alibaba Cloud създават мощно партньорство за стимулиране на разработката на Web3 в Азия

Йохан Айд, вицепрезидент на Go-To-Market в Chainlink Labs, изрази ентусиазъм относно стратегическото партньорство с Tencent Cloud. Eid подчерта, че достъпът до силно защитена и децентрализирана инфраструктура ще даде възможност на разработчиците да създават авангардни приложения, които движат напред цялото Web3 пространство.

Chainlink Labs е широко признат като водещ доставчик на сигурни и надеждни блокчейн оракулни решения с отворен код. Тяхната платформа подобрява интелигентните договори, като ги свързва с широк набор от източници на данни и изчисления извън веригата, преодолявайки празнината между блокчейна и информацията от реалния свят. С Chainlink като стандартна децентрализирана рамка на оракул, интелигентните договори в различни блокови вериги могат да използват нейните възможности.

Самата Chainlink се очертава като индустриална стандартна платформа за услуги Web3. Технологията му улесни трилиони долари обем на транзакции в основни сектори като DeFi, финансиране по веригата, игри и NFT. Като предоставя безпроблемен достъп до данни от реалния свят и изчисления извън веригата, Chainlink дава възможност на разработчиците да създават богати на функции Web3 приложения в различни блокови вериги. Той също така служи като универсален портал за глобални предприятия за достъп до всички блокчейни.

Tencent Cloud, като една от водещите световни облачни компании, се ангажира да стимулира дигиталната трансформация и да разрешава проблеми от реалния свят чрез иновативни решения. Възползвайки се от модерни технологии като облачни изчисления, анализи на големи данни, AI, IoT и мрежова сигурност, Tencent Cloud предлага стабилни и сигурни облачни продукти и услуги за бизнеса в световен мащаб. В сферата на Web3, Tencent Cloud има за цел да ускори приемането на децентрализирана технология чрез предоставяне на прости, сигурни инструменти и облачна инфраструктура.

Източник: https://azcoinnews.com/tencent-cloud-and-chainlink-labs-forge-strategic-partnership-to-boost-web3-development.html

Публикацията на Наталия Иванова: "Tencent Cloud и Chainlink Labs създават стратегическо партньорство за насърчаване на разработката на Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Анализ и прогнози...
Анализ и прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC)

Анализиране на прозренията на Capo: Прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC) В нестабилния свят на криптовалутите, прозрения от...

Cardano (ADA) виж...
Cardano (ADA) вижда съживяване на фона на пазарната волатилност

Cardano (ADA) се покачва на фона на пазарна турбуленция: Надстройката „Alonzo“ предизвиква оптимизъм В месец, белязан от...

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!