Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Токенът LUNC продължава да расте по време на пазарна несигурност, какво стои зад него?

Terra Classic (LUNC), оригиналната верига, останала след колапса на Terra Luna/UST, даде искрица надежда на инвеститорите през последните няколко дни. LUNC премина във възходящ тренд на фона на повишена пазарна несигурност и мечи настроения на инвеститорите.

Токенът регистрира впечатляващи печалби през последните няколко дни, оставяйки човек да се чуди каква е причината за подобно подобрение.

Към момента на писане цената на LUNC се е повишила с 0,71% през последните 24 часа и 16,95% през последните седем дни.

Високият натиск при купуване тласка цената на LUNC на фона на мечи настроения

Повишените дейности в мрежата Terra Classic изглежда са един от факторите зад скорошните ценови печалби на LUNC. Въз основа на данните на Coinmarketcap, пазарната капитализация и обемът на търговия на LUNC са нараснали със 17,75% над вчерашната стойност.

Въпреки че импулсът на скока на цените леко намаля, LUNC остава сред най-добрите криптовалути по обем на търговия. Увеличението на цените на LUNC му осигури място сред най-добрите криптовалути по отношение на обем на търговия.

Други забележителни фактори зад ръста на цената на LUNC

Токенът LUNC продължава да расте по време на пазарна несигурност, какво стои зад него?

Ценовият скок последва, след като LUNC Burn Army сподели новини за предложението за надстройка v2.1.0 на 3 юни. Гласуването за управление на предложението започна на 7 юни, докато надстройката ще бъде пусната на живо на 14 юни. Това развитие предизвика шум в общността на LUNC , привличайки повече внимание към токена LUNC.

Надстройката v2.1.0 е едно от най-големите събития в общността на Terra Classic. Целта му е да доведе LUNC до паритет с други блокчейни, включително вериги Terra 2.0 и Cosmos. Този паритет ще позволи на разработчиците и проектите да възобновят изграждането на веригата Terra Classic.

Надграждането v2.1.0 добавя нови функции и подобрения към Terra Classic, включително позволяване на минимум 5% комисионна за валидатори, насочени към насърчаване на справедливо възнаграждение.

Освен това идва с Cosmwasm и две други актуализации за сигурност, рекламирани за подобряване на сигурността и надеждността на екосистемата. Освен това, скорошното надграждане ще донесе няколко забележителни промени в екосистемата Terra Classic. Надграждането на WasmVM ще въведе многоверижна оперативна съвместимост, разширявайки възможностите на Terra Classic.

Фокусирани върху общността инициативи за подобряване

Освен надстройката v2.1.0, няколко други подкрепени от общността инициативи са отговорни за скорошното повишаване на цените на LUNC и увеличението на обема на търговия. Сред тях е инициативата за изгаряне на токени, която подобрява полезността на мрежата.

Освен това, на 6 юни LUNC Burn Army представи насърчителната програма Bug Bounty за насърчаване на функционалността на приложенията, подобрената сигурност и устойчивостта на мрежата. Инициативата Bug Bounty има за цел да компенсира етичните хакери, изследователите по сигурността и разработчиците, които идентифицират и докладват уязвимости в сигурността.

Нещо повече, наскоро въведената инициатива за изгаряне на LUNC, при която над 1 милиард LUNCтокени бяха изтрити от обращение, е сред факторите, повишаващи цената на токена. Тези предложения за подобрение помогнаха за повишаване на инвеститорския интерес към LUNC и са сред двигателите на текущия ценови скок.

Публикацията на Олег Димитров: "Токенът LUNC продължава да расте по време на пазарна несигурност, какво стои зад него?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!