Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

TPY постига 90 - дневен връх след листване на HTX

TPY постига 90 -...
TPY постига 90 - дневен връх след листване на HTX

TPY на Thrupenny нараства на HTX Exchange, водеща DeFi революция: Ключови прозрения

TPY постига 90-дневен връх след листване на HTX: Ще издържи ли бичият импулс?

Thrupenny, виден играч в сектора на децентрализираните финанси (DeFi), постигна важен крайъгълен камък, тъй като неговият роден токен, TPY, спечели деветия кръг на HTX Primevote, осигурявайки листване на HTX Exchange. Тази победа бележи ключов момент за Thrupenny, подчертавайки силното му присъствие на пазара и широката подкрепа, на която се радва в рамките на крипто общността. Положителният импулс след листването отразява ангажимента на компанията към иновациите и достъпността в DeFi пейзажа.

Победата на Thrupenny’s Landmark

TPY на Thrupenny излезе победител в HTX Primevote, натрупвайки впечатляващите 198 059 874 гласа и изпреварвайки конкурентите със значителна разлика. Успехът подчертава отдадеността на Thrupenny да революционизира DeFi и да го направи достъпен за по-широка аудитория. Алвис Леонг, главен изпълнителен директор на Thrupenny, подчертава значението на това постижение и ангажимента на компанията да промени пазара на DeFi.

Положителен импулс на борсата HTX

Цената на Chainlink скочи до 40-дневен връх

След листването на TPY на борсата HTX надделя положителният импулс, като цената скочи от дъно от $0,636 до 3-месечен връх от $0,881209. Положителната тенденция продължава, отразявайки увеличение от 9,73% от дъното в рамките на деня. Възходящият импулс, ако се запази, може да доведе до по-нататъшно поскъпване, като следващата цел е настроена на ниво $0,900.

Иновациите и достъпността като ключови фактори за успех

Успехът на Thrupenny се дължи на основните принципи на иновациите и достъпността. Компанията активно разработва удобни за потребителя продукти, за да улесни лесното навлизане в сектора на DeFi, намирайки добър отзвук в крипто общността. Даниел Леонг, съосновател на Thrupenny, подчертава значението на иновациите и достъпността в пътя на компанията и изразява вълнение от растежа на общността.

Последствия за общността на DeFi

Победата на Thrupenny и последващото листване на HTX Exchange имат по-широки последици за цялата общност на DeFi. Ангажиментът на компанията за подобряване на потребителското изживяване, осигуряване на сигурност и стимулиране на иновациите я позиционира като критичен играч в пазара на DeFi. Докато Thrupenny продължава да обновява и разширява своите предложения, той служи като фар за това, което е възможно в развиващия се свят на децентрализираните финанси.

Успехът на Thrupenny в HTX Primevote и листването му на HTX Exchange означава значителна стъпка напред в революцията на DeFi. Ангажиментът на компанията към иновациите и достъпността събра силна подкрепа от общността, отразявайки потенциала за положителни промени в децентрализирания финансов пазар. Докато Thrupenny продължава да оформя бъдещето на DeFi, неговото пътуване остава внимателно наблюдавано от крипто общността.

Публикацията на Георги Шопов: "TPY постига 90 - дневен връх след листване на HTX" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!