Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

TPY постига 90 - дневен връх след листване на HTX

TPY постига 90 -...
TPY постига 90 - дневен връх след листване на HTX

TPY на Thrupenny нараства на HTX Exchange, водеща DeFi революция: Ключови прозрения

TPY постига 90-дневен връх след листване на HTX: Ще издържи ли бичият импулс?

Thrupenny, виден играч в сектора на децентрализираните финанси (DeFi), постигна важен крайъгълен камък, тъй като неговият роден токен, TPY, спечели деветия кръг на HTX Primevote, осигурявайки листване на HTX Exchange. Тази победа бележи ключов момент за Thrupenny, подчертавайки силното му присъствие на пазара и широката подкрепа, на която се радва в рамките на крипто общността. Положителният импулс след листването отразява ангажимента на компанията към иновациите и достъпността в DeFi пейзажа.

Победата на Thrupenny’s Landmark

TPY на Thrupenny излезе победител в HTX Primevote, натрупвайки впечатляващите 198 059 874 гласа и изпреварвайки конкурентите със значителна разлика. Успехът подчертава отдадеността на Thrupenny да революционизира DeFi и да го направи достъпен за по-широка аудитория. Алвис Леонг, главен изпълнителен директор на Thrupenny, подчертава значението на това постижение и ангажимента на компанията да промени пейзажа на DeFi.

Положителен импулс на борсата HTX

Dogecoin постига 10 - седмичен връх след най-накрая пробив

След листването на TPY на борсата HTX надделя положителният импулс, като цената скочи от дъно от $0,636 до 3-месечен връх от $0,881209. Положителната тенденция продължава, отразявайки увеличение от 9,73% от дъното в рамките на деня. Възходящият импулс, ако се запази, може да доведе до по-нататъшно поскъпване, като следващата цел е настроена на ниво $0,900.

Иновациите и достъпността като ключови фактори за успех

Успехът на Thrupenny се дължи на основните принципи на иновациите и достъпността. Компанията активно разработва удобни за потребителя продукти, за да улесни лесното навлизане в сектора на DeFi, намирайки добър отзвук в крипто общността. Даниел Леонг, съосновател на Thrupenny, подчертава значението на иновациите и достъпността в пътя на компанията и изразява вълнение от растежа на общността.

Последствия за общността на DeFi

Победата на Thrupenny и последващото листване на HTX Exchange имат по-широки последици за цялата общност на DeFi. Ангажиментът на компанията за подобряване на потребителското изживяване, осигуряване на сигурност и стимулиране на иновациите я позиционира като критичен играч в пейзажа на DeFi. Докато Thrupenny продължава да обновява и разширява своите предложения, той служи като фар за това, което е възможно в развиващия се свят на децентрализираните финанси.

Успехът на Thrupenny в HTX Primevote и листването му на HTX Exchange означава значителна стъпка напред в революцията на DeFi. Ангажиментът на компанията към иновациите и достъпността събра силна подкрепа от общността, отразявайки потенциала за положителни промени в децентрализирания финансов пазар. Докато Thrupenny продължава да оформя бъдещето на DeFi, неговото пътуване остава внимателно наблюдавано от крипто общността.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Шопов

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Доджкойн (DOGE) с...
Доджкойн (DOGE) скок: Анализ на пазарния импулс и бъдеще

Dogecoin (DOGE) скочи, проби ключови нива на съпротива и вижда значително увеличение на обема на търговия Dogecoin (DOGE), известен със...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове