Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tradecurve достига рекордни височини

Tradecurve достига...
Tradecurve достига рекордни височини

Tradecurve достига рекордни височини, цените на Polkadot и Tron (TRX) стагнират

Пригответе се за вълнуващо пътуване, тъй като светът на търговията става свидетел на безпрецедентен скок в цената на Tradecurve. Въпреки това, на фона на това вълнение, две основни криптовалути, Polkadot (DOT) и Tron (TRX), се борят да се справят. Присъединете се към нас, докато навлизаме в интензивната битка за оцеляване в света на цифровите валути.

Polkadot (DOT) споделя актуализации чрез Twitter; токенът се търгува на $5,21

Екипът на Polkadot (DOT) няма търпение да сподели какво е новото в платформата. Популярният Twitter дръжка, Polkadot Insider, отново публикува за актуализации в рамките на екосистемата Polkadot (DOT). Публикацията предполага, че има увеличение на финансирането за научноизследователска и развойна дейност на мрежата Polkadot (DOT).

Въпреки това графиката му за финансиране постепенно намалява, което засяга потребителите на Polkadot (DOT). Подобен тип спад беше отчетен и в развитието на блокчейн дейностите Polkadot (DOT).

Низходящият тренд не спря дотук; потребителите също забелязаха спад в социалния обем и мечи настроения на Polkadot (DOT). В момента неговият роден токен се търгува на $5,21, което е спад от 1,48% през последните 24 часа. Експертите изчисляват, че Polkadot (DOT) ще се търгува на средна цена от $6,22 през 2023 г.

Tron (TRX) споделя за надграждането на Periander; токенът се търгува на $0,07722

Общността на Tron (TRX) е готова да посрещне новата си актуализация, наречена Voyage — v4.7.2. Екипът на Tron (TRX) също го нарече актуализация Periander. Беше планирано да стартира на 3 юли.

Екипът предположи, че актуализацията ще подобри 4-те ключови области на Tron (TRX) Mainnet. Те включват добавяне на съвместимост с EIP-3855, механизъм Stake 2.0, мрежов модул P2P и интерфейс, базиран на интелигентни договори, който се обажда в платформата Tron (TRX).

Цената на хибридната борса Tradecurve достига нови висоти

Освен това актуализацията въведе още 2 предложения за управление по отношение на залагането, за да осигури повече гъвкавост на потребителите на Tron (TRX). Ако бъде одобрено, първото предложение ще позволи на потребителите да се оттеглят от своите заявки за незалагане за Tron (TRX) токени дори по време на процеса.

Tron (TRX) в момента се търгува на $0,07722, спад от 0,41% през последните 24 часа. Анализът на цената обаче предполага, че токенът може да се търгува на минимална цена от $0,0889911 и максимална цена от $0,09999 през 2023 г.

Tradecurve се издига от конкуренцията

Tradecurve се отличава от конкуренти като Coinbase и Binance, като предлага уникална хибридна платформа за обмен. За разлика от други борси, които отделят активи, Tradecurve се откроява с предоставянето на унифицирана платформа, където потребителите могат удобно да имат достъп до разнообразна гама от активи на едно място.

Комбинирайки силните страни на централизираните и децентрализирани борси, платформата предлага безпроблемно търговско изживяване и удобно решение за ентусиастите на криптовалута. Първите стъпки изискват само бърз процес на регистрация с имейл адреса на потребителя.

След като се регистрират, потребителите могат да финансират своята търговска сметка чрез депозиране на криптовалути като BNB, Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, USDT и др.

Той предлага управлявани от изкуствен интелект ботове за автоматизирана търговия, система за VIP акаунти, защита срещу отрицателен баланс и цялостна Академия за търговия, която обслужва търговци на всички нива на опит.

Огромният интерес, проявен от приблизително 63% от хората само в САЩ към изучаването на крипто търговия, подчертава потенциала на платформата за широко приемане и растеж.

Тъй като само 40 359 921 токена остават за продажба, което представлява 59,64% от общите продажби, времето е от съществено значение за осигуряване на TCRV токени.

Публикацията на Николай Кръстев: "Tradecurve достига рекордни височини" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!