Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tradecurve ще даде на Huobi Token и BNB шанс

Tradecurve ще даде на...
Tradecurve ще даде на Huobi Token и BNB шанс

Tradecurve ще даде на Huobi Token и BNB шанс за парите им

Индустриалните анализатори прогнозират скок в популярността на Tradecurve (TCRV), който може да предизвика утвърдени играчи като Huobi Token (HT) и BNB. Все още в своята фаза на предварителна продажба, обещанието на Tradecurve за иновативни характеристики и стратегическо пазарно позициониране предизвика значителен шум. Нека да разгледаме по-отблизо.

Huobi Token (HT): Изчерпателен преглед на Exchange Token

Huobi Token (HT), родната криптовалута на световноизвестната борса Huobi, напоследък се движи в трудни води. Всъщност Huobi Token постигна огромен удар от 93% от най-високата стойност за всички времена от $39,81, оставяйки го да изнемогва на едва $2,72.

Тази низходяща траектория на Huobi Token се дължи на нарастващия глобален регулаторен натиск върху пазара на криптовалута от SEC. Като допълнителен удар върху екосистемата на Huobi Token, компанията също беше принудена да спре операциите си в Малайзия. Това нанесе значителен удар върху стойността на Huobi Token.

Дневната графика на Huobi Token показва, че цената на Huobi Token се движи в голям низходящ триъгълен модел. Въпреки че е възможно излизане от този модел, нивото на съпротива от $3,00 ще бъде голямо предизвикателство за токена.

Възходът на платформи като хибридната борса на Tradecurve може да осигури силна конкуренция за Huobi Token. Ако е така, можем да очакваме цената на Huobi Token бавно да се понижи към марката от $1,00, като по-нататъшен спад може да доведе до падане на стойността на токена на камък.

(BNB): Водеща криптовалута и отвъд нея

Въпреки че BNB се задържа през годините, не е тайна, че Binance преживя справедлив дял от борби през последните месеци. SEC обвини Binance в 13 нарушения, за които компанията ще трябва да отговаря. В резултат на това стойността на BNB се понижи от най-високите $348 през април тази година до текуща цена от едва $242.

Шокът на пазара е да се даде шанс на вилата? Кой трябва да изберат OP и ARB?

На техническия фронт BNB в момента се движи настрани над значителното ниво на подкрепа от $200. BNB остава твърдо над това ниво повече от две години, така че всяко нарушение на тази подкрепа може да доведе до бърз спад до $120 или по-долу.

Успехът на хибридната борса на Tradecurve може да е последният пирон в ковчега за bnb. Можем да очакваме цената на BNB да се понижи, тъй като губи още повече пазарен дял. Това е, ако Tradecurve успее да узурпира Binance като платформа за крипто търговци,

Tradecurve: Предвижда се да стане вирусен и да окаже влияние

Tradecurve поставя нови стандарти в търговията. С един обединен акаунт потребителите на Tradecurve (TCRV) имат гъвкавостта да търгуват с множество активи. Те включват акции на компании, криптовалути като Биткойн, стоки като петрол и злато и дори чуждестранни валути.

Това, което отличава Tradecurve, е неговият ангажимент за анонимност. Платформата премахва традиционните пречки при проверките за проверка на самоличността. Това позволява на потребителите на Tradecurve да започнат да търгуват, стига да притежават DeFi портфейл и достатъчно криптовалута за обезпечение. Тази функция улеснява достъпа до платформата в цял свят.

Освен анонимната търговия, Tradecurve предлага впечатляващ набор от допълнителни функции. Потребителите могат да имитират стратегиите на успешни трейдъри, да автоматизират търговската си дейност с помощта на изкуствен интелект, да печелят пасивен доход, като залагат активите си и дори да участват в търговия с висок ливъридж до 500:1.

Тези завладяващи функции изведоха Tradecurve на преден план в разговора на DeFi. Четвъртата фаза на тяхната предварителна продажба на токени вече доведе до над 90 милиона продадени токена. С текущата цена на TCRV от $0,025, пазарните експерти прогнозират потенциален скок до над $1,00 през следващата година.

Публикацията на Роберт Петров: "Tradecurve ще даде на Huobi Token и BNB шанс" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!