Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Биткойн може да експлодира 10 пъти до $310 000 за BTC, но има обрат

Анализаторите смятат, че вместо да падне до 25 000 долара, цената на Биткойн може да се покачи и да скъси разстоянието до 38 000 долара.

Цената на Биткойн се стабилизира над $30 000, давайки на биковете достатъчно време да планират следващата си атака срещу зоната на съпротива от $31 000 - $32 000. Тъй като BTC прави няколко опита да преодолее тази съпротива, този ход може да отвори вратите за печалби към $35 000 и $38 000.

Близо ли е цената на Биткойн до пробив?

Най-голямата криптовалута се търгува за $30 760 до края на азиатската сесия в понеделник. Биткойнът обикновено се задържа над $30 000, откакто се възстанови, след като падна под $25 000 през юни.

Въпреки това става все по-трудно да се тласка стабилно цената над $31 000, да не говорим за горната зона на съпротива около $32 000.

Въпреки общите печалби, анализаторите смятат, че вместо да падне до $25 000, цената на Биткойн може да се повиши, за да затвори разстоянието от $38 000.

Сигнал за покупка от индикатора Moving Average Convergence Divergence (MACD) засили възходящата хватка на BTC.

Освен това, позицията на Биткойн над всички приложени пълзящи средни, включително 50-дневната EMA, 100-дневната EMA и 200-дневната EMA, предполага, че бичият пробив е най-вероятният резултат.

Докато инвеститорите се подготвят за очаквано движение към $35 000 и $38 000, те ще трябва да следят отблизо как BTC реагира на непосредствената съпротива от $31 000. Разумно е да запазите поръчка за покупка и да обмислите активиране само ако цената пробие краткосрочна бариера.

Цената на Биткойн се задържа на $29 000, но BTC20 се изкачва до $5 милиона и може да експлодира 100 пъти - Предварителната продажба е разпродадена през

Някои консервативни трейдъри може да искат да изчакат, докато цената на Биткойн пробие последващата бариера от $32 000, последвано от скок в обема на търговия и повишен инвеститорски интерес.

От друга страна, индексът на паричните потоци (MFI), който наскоро се отдръпна от територията на свръхпродаденост, предполага, че цените на Биткойните може да паднат първо до $30 000, а при спешен случай до $28 000, в който момент по-нататъшните печалби ще бъдат подкрепени от свежи ликвидност Пробив до $38 000.

Какво е необходимо цената на Биткойн да достигне $310 000?

Популярният анализатор във веригата Уили Ву потвърди възходящата си позиция за Биткойн, но този път с голяма прогноза за $310 000 за Биткойн. Ву обаче каза на милионите си последователи в Twitter, че има едно предупреждение.

Според него осем институции трябва да са готови да посветят 5% от своите активи под управление (AUM) на най-голямата криптовалута.

Някои от тези фирми включват BlackRock с $9,090 милиарда в AUM, Fidelity с $4,240 милиарда в AUM, JPMorgan Chase с $3,300 в AUM, Morgan Stanley с $313,1 милиарда в AUM и Goldman Sachs et al. с управлявани активи от $2,672.

Ако осемте фирми поставят 5% от активите си под управление в Биткойни, цената на Биткойн може да скочи до между 128 000 и 398 000 долара, каза Ву. Въпреки това, предупреди той, „това наистина зависи от това дали те са разгърнати по време на меча или бича фаза на пазара“.

Забележките на Ву идват, след като инвестиционните гиганти BlackRock и Fidelity подадоха заявления за Биткойн спот борсово търгувани фондове (ETF). Твърди се обаче, че Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е счела, че документите са недостатъчни.

Пазарните участници смятат, че BlackRock има поне 50 процента шанс за одобрение, което се очаква да укрепи доверието на инвеститорите в един изключително нестабилен пазар.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Цената на Биткойн може да експлодира 10 пъти до $310 000 за BTC, но има обрат" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!