Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Биткойна за кратко се покачи до 30 000 долара!

Цената на Биткойн се покачи от $28 600 до около $30 000 във вторник, но остана стабилна на около $29 600 по време на ранната азиатска търговия в сряда.

Пазарът на криптовалута имаше смесена реакция след мненията на експертите относно възможността за събитие с черен лебед. Индустрията на децентрализираното финансово кредитиране, предизвикана от фиаското на Curve Finance и AAVE. Заслужава да се отбележи, че основателят на Curve Майкъл Егоров използва 300 милиона CRV като обезпечение за заем от $60 милиона USDT, който може да бъде ликвидиран, ако цената на CRV падне под 37 цента. Според последния оракул за цените на криптовалутата, CRV е загубил повече от 20 процента от стойността си от отварянето на пазара през август, търгувайки се около $0,578 в сряда.

Пазарът на криптовалута обаче е развълнуван от третото събитие за халвинга на Litecoin, което се очаква да се случи в сряда. По същество халвинга на Litecoin ще намали наполовина инфлацията на Litecoin, което ще даде на съществуващия токен повече стойност. Въпреки несигурността на пазара на криптовалути, цената на Биткойн внезапно скочи с близо 3%, за кратко докосвайки 30 000 долара. Въпреки това, цената на Биткойн беше стабилна на около $29 600 по време на ранната азиатска търговия в сряда.

"Напоследък говорихме много за Blackrock ETF, но това само ще движи Биткойн толкова дълго. Имаме много оптимизъм за това, но първоначалният оптимизъм малко избледнява." каза Джош Гилбърт, анализатор в инвестиционната компания eToro. известен. „Когато Биткойните падат, повечето алткойни също падат... те се продават по-агресивно предвид това, което виждаме на Curve“, добави той.

крипто фондов пазар

Цената на Биткойн за кратко преразгледа 30 хиляди долара, след като рейтинговата агенция Moody's понижи рейтинга на банковия сектор на САЩ

Криптовалутата и свързаните с блокчейн акции паднаха до седмични дъна, след като Биткойн падна под $29 000 във вторник. Например Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN ) затвори на $94,15 във вторник, спад от 4,52% от началната си цена за деня. Въпреки че Биткойнът за кратко достигна $30 000, акциите на COIN продължиха да падат след часове. Все пак акциите на COIN са се повишили с около 166% досега тази година, което им дава пазарна капитализация от около 23,14 милиарда долара.

Сред акциите за копаене на крипто, акциите на Riot Platforms Inc (NASDAQ: RIOT) затвориха на $18,23 във вторник, спад от 1,57% от цената на отваряне за деня. Акциите на RIOT обаче поскъпнаха с около 1,26% след часове, тъй като цената на Биткойн скочи до $30 000.

Трябва да се отбележи, че акциите на RIOT са нараснали с около 437% от началото на годината, което им дава пазарна капитализация от 3,24 милиарда долара.

Акциите на Marathon Digital Holdings Inc. (NASDAQ: MARA), друга публична компания за копаене на Биткойни, паднаха с 3,11% до 16,83 долара във вторник. Все пак акциите на MARA са нараснали с около 392% досега тази година, което им дава пазарна капитализация от около 2,95 милиарда долара.

По-специално, MicroStrategy Inc (NASDAQ: MSTR) продължава да продава акциите си и да купува повече Биткойни. В резултат на това компанията в момента е най-големият публичен притежател на Биткойн. Докато акциите на MSTR поскъпнаха с около 207 процента в сряда, за да се търгуват около $436, според последните данни на фондовия пазар, във вторник нямаше голямо движение.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Цената на Биткойна за кратко се покачи до 30 000 долара!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!