Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Ethereum сигнализира за ново рали

Цената на Ethereum...
Цената на Ethereum сигнализира за ново рали

Цената на Ethereum сигнализира за ново рали с предстоящи $2000 – нивата на ETH за гледане

Цената на Ethereum засили своята възходяща перспектива в средата на седмичната търговия. Увеличението от 4,8% за 24 часа съвпада с възстановяването на целия пазар, водено от най-известната криптовалута, Биткойн.

BTC скочи с повече от 7%, пробивайки съпротивата от $29 000 в резултат на разпродажбата под $25 000 миналата седмица. Най-големият токен за интелигентни контакти, който в момента се търгува на $1815, е на ръба да потвърди скок над $2000 за първи път от началото на май.

Крипто пазарите се обръщат значително нагоре тази седмица, тъй като инвеститорите преразглеждат потенциалните краткосрочни печалби, които могат да бъдат използвани след решението на Федералния резерв относно лихвените проценти.

Регулаторът постави на пауза повишенията на лихвените проценти, ход, който се очаква да подсили рисковите активи като Bitcoin и Ethereum. В допълнение, спот Биткойн ETF приложението на Blackrock продължи да купува крипто пазара.

Както беше съобщено тази седмица, повече институционални инвеститори навлизат на крипто пазара с различни продукти. Например Fidelity Investments подкрепи EDX Markets, стартиран във вторник. Това е платформа за крипто обмен, обслужваща нуждите на брокери и инвеститори, които се надяват да избегнат объркани бизнес операции като тези, довели до имплозията на FTX.

Цената на Ethereum поддържа възходяща перспектива, тъй като светкавичните сигнали за покупка Цената на Ethereum сега се намира над приложените пълзящи средни, започвайки с 200-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) при $1728, 100-дневната EMA при $1785 и 50-дневната EMA при $1806 .

Възходящата перспектива, която започна да се формира веднага след последното потапяне до $1,625, сега е на един миг от затварянето на разликата до $2,000. Междувременно, сигнал за покупка от индикатора за конвергенция на подвижната средна (MACD) е готов да подкрепи очакваното движение над $2,000.

Цената на Ethereum сигнализира за ново рали с предстоящи $2000 – нивата на ETH за гледане

Въз основа на позицията на индекса на паричните потоци (MFI), обръщането на тенденцията може да се отдаде на приток на средства към пазарите на ETH. MFI се движи към средната линия, след като се плъзна до 27 в понеделник. Ако купувачите се вслушат в призива да купуват етер от MACD, ликвидността, подкрепяща това обръщане на тенденцията, ще бъде подобрена.

Дневно затваряне над две ключови нива би било от съществено значение за цената на Ethereum, за да потвърди ралито. Първо, биковете трябва да се стремят да поддържат ETH над 50-дневната EMA и 100-дневната. Второ, краткосрочната подкрепа при $1,800 е наложителна за продължаващото ценово действие, свързано с $2,000.

Въпреки това, новите дълги позиции в ETH може да трябва да изчакат, докато Ethereum потвърди горните условия. До голяма степен такива валидации биха помогнали на търговците да избегнат капани за бикове, които могат да доведат до внезапни отстъпления.

Ключови области на подкрепа, за които трябва да внимавате в случай на корекция на тренда под $1800, включват 200-дневната EMA при $1728 и потенциалната подкрепа, подчертана по възходящата тренд линия. Тъй като халвинга на Биткойн ще се случи след по-малко от десет месеца, анализатори като Michaël van de Poppe призовават инвеститорите да обмислят закупуването на алткойни като Ethereum.

Халвирането е събитие, което намалява наградите на BTC миньорите, като по този начин намалява предлагането, за да поддържа инфлацията минимална. Купете вашите #Altcoin. Десет месеца преди халвинга е най-добрият момент.

Този цикъл е големият. Натрупвайте.

Събитията за халвинга също се свързват с началото на бичия пазар. Тъй като динамиката на предлагането и търсенето се променя, цената на Биткойн започва да се покачва, докато дърпа целия крипто пазар със себе си.

Закупуването на Ethereum и други алткойни по това време може да даде на инвеститорите златен шанс да се възползват от очаквания бичи пазар през 2024 г., преминаващ през 2025 г.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Цената на Ethereum сигнализира за ново рали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!