Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на XRP е готова за скок до $5. Анализатор прогнозира възходящо бъдеще

Цената на XRP е готова...
Цената на XRP е готова за скок до $5. Анализатор прогнозира...

Анализатор прогнозира $5 XRP: Реалистична перспектива

Въпреки постоянните предизвикателства през последните години, XRP, естественият дигитален актив на Ripple, е готов за потенциален пробив, според видни анализатори. Този оптимизъм се подхранва от различни фактори, включително разрешаването на правната битка на Ripple с Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC), предстоящото намаляване на Биткойн наполовина и цялостната положителна инерция на пазара на криптовалута.

Възходящи прогнози за XRP

Водещи анализатори в крипто сферата, като JAKE (@JakeGagain), са все по-оптимистични относно бъдещото представяне на XRP. JAKE наскоро сподели прозрения за потенциални движения на цените за различни криптовалути, подчертавайки XRP сред най-добрите претенденти с обещаващи ценови цели.

За разлика от много криптовалути, които са надхвърлили рекордните си върхове през последните бичи цикли, XRP се бори да пробие своя връх от 2018 г. поради продължаващи правни предизвикателства. Въпреки това анализаторите смятат, че благоприятен изход от съдебната битка на Ripple може да послужи като катализатор за растеж.

Въпреки че XRP остава сравнително слаб въпреки последователните юридически победи на Ripple, анализаторите очакват скок в цената му след решение с SEC. Минимално наказание или благоприятно споразумение може да вдъхне доверие сред инвеститорите и потенциално да повиши цената на XRP.

ДЖЕЙК предполага, че пикът на възхода, особено ако съвпадне с положителен резултат за Ripple, може да бъде повратна точка за XRP. Той вярва, че постигането на целева цена от $5 за XRP е реалистична възможност, като се имат предвид благоприятните пазарни условия и потенциалните катализатори на хоризонта.

Поддържащи прогнози

Прогнозата на JAKE е в съответствие с по-широката тенденция на възходящи настроения около XRP. Други анализатори, включително Ник, основателят на Web3Alert, споделят подобна оптимистична перспектива, като предвиждат ценови цели, вариращи от $5 до $10 за XRP в рамките на текущия пазарен цикъл.

Въпреки че тези прогнози се простират до 2025 г., много анализатори смятат, че XRP може да надмине тези нива по-рано, отразявайки повишеното възходящо настроение за цифровия актив. Докато Ripple се справя с регулаторните предизвикателства и продължава да прави иновации, инвеститорите с нетърпение очакват потенциалното изкачване на XRP до нови висоти.

Техническият директор на Ripple обявява пускането на XLS-30 AMM в XRPL Mainnet

Анализатор прогнозира възходящо бъдеще за Cardano

Междувременно, главният технологичен директор на Ripple, Дейвид Шварц, публикува пост в Twitter, за да обяви стартирането на XLS-30 Automated Market Maker (AMM) в основната мрежа на XRP Ledger (XRPL). Този крайъгълен камък представлява значителен напредък за екосистемата на Ripple и по-широката общност на криптовалутите.

Революционизиране на търговията с XRPL

В скорошна публикация в блога разработчиците на RippleX разкриха въвеждането на XLS-30 AMM без попечителство в XRPL, предвещавайки трансформираща промяна в ликвидността и динамиката на търговията в мрежата.

AMM, пригоден за децентрализираната борса XRPL (DEX), предлага на потребителите възможността да печелят възвръщаемост чрез осигуряване на ликвидност. Освен това, той се занимава с проблемите на приплъзването, особено за търговия с по-малко ликвидни токени, подобрявайки цялостното търговско изживяване.

Разработчиците могат да използват интеграцията на XLS-30, за да изградят персонализирани интерфейси за търговия и осигуряване на ликвидност, насърчавайки иновациите и разнообразието в екосистемата на XRPL.

Предупреждения за търговците

Въпреки вълнението около стартирането на AMM, Дейвид Шварц издаде предупредително съобщение за търговците, които възнамеряват да използват AMM. Той подчерта важността на избягването на едностранни депозити в AMM с по-ниска ликвидност, тъй като това може да доведе до загуби по време на процеса на депозит.

Шварц също така предупреди да не се депозират средства в AMM, които са значително извън баланса, подчертавайки важността на поддържането на ликвидния баланс в рамките на AMM пуловете.

Като цяло търговците се съветват да бъдат внимателни и да обмислят депозирането на равни стойности на двата актива, търгувани от AMM, за да намалят потенциалните рискове. Тъй като AMM пуловете се разширяват и ликвидността се подобрява, рискът от загуби се очаква да намалее с времето.

Публикацията на Георги Шопов: "Цената на XRP е готова за скок до $5. Анализатор прогнозира възходящо бъдеще" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!