Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ценова прогноза на Aave: Добра инвестиция ли е AAVE?

Колко струва Aave днес?

Днес Aave се търгува за $75,40 с 24-часов обем от $135,327,628. Aave е нараснал с 8,20% през последните 24 часа. В момента е класиран на 41-во място в CoinMarketCap с пазарна капитализация в реално време от $1,092,932,923. Има циркулиращ запас от 14 465 962 AAVE монети и максимален циркулиращ запас от 14 465 962 AAVE монети. Доставете 16 000 000 AAVE монети.

Анализ на цените на Aave: AAVE възвръща възходящия импулс, нагоре с 8% до $75,40

  • Ценовият анализ на Aave днес е възходящ.

  • Поддръжката на AAVE/USD е $69,17.

  • Цената на AAVE има съпротива при $76,23.

Последният ценови анализ на Aave сочи силен възходящ импулс на пазара. AAVE/USD се търгува на $75,40, което е с 8% повече от вчерашното затваряне. Настоящият възходящ импулс може да се отдаде на криптовалутата, достигнала нов връх от $76,23 по-рано тази сутрин, преди леко да се оттегли. Натискът при купуване е висок и може да повиши цените в близко бъдеще.

Ценово действие на Aave на 1-дневна ценова диаграма: AAVE търгува над $75,00

1-дневен анализ на цената на Aave предполага, че цената ще се покачи, докато биковете се опитват да съживят монетата. Ден преди това мечките бяха в пика на своята мощ и свалиха цената до $67,17, което в момента е силна подкрепа за AAVE/USD. След като достигнаха това дъно, биковете върнаха цената обратно до текущото ниво от $75,40.

Колко струва Aave днес?

Днес Aave се търгува за $75,40 с 24-часов обем от $135,327,628. Aave е нараснал с 8,20% през последните 24 часа. В момента е класиран на 41-во място в CoinMarketCap с пазарна капитализация в реално време от $1,092,932,923. Има циркулиращ запас от 14 465 962 AAVE монети и максимален циркулиращ запас от 14 465 962 AAVE монети. Доставете 16 000 000 AAVE монети.

50-дневните и 200-дневните пълзящи средни поддържат възходящ кросоувър, което предполага допълнителен възходящ потенциал в близко бъдеще. Индикаторът RSI е на 66,35, което показва, че AAVE/USD в момента е на неутрална територия, но бичият импулс продължава да се натрупва. 20-дневната EMA също сочи нагоре, което показва, че биковете се опитват да продължат нагоре с повече потенциал. Дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD) също има тенденция нагоре, което показва бичи импулс. Хистограмата също е положителна, което показва, че инерцията се обръща в полза на биковете.

Анализ на цената на Aave на 4-часова ценова диаграма: AAVE започва да се възстановява след предишни загуби

Ценова прогноза на NEAR 2023 - 2032 г.: Добра инвестиция ли е протоколът NEAR?

4-часовата графика за Aave Price Analysis показва, че биковете са успели да изтласкат цената над $75,00, отскачайки от предишни загуби и мечките за кратко поеха контрола над пазара, но биковете възвърнаха инерцията. Пазарът вече отбеляза по-високи върхове, което показва потенциал за допълнителни печалби в близко бъдеще. Моделът на възходящ триъгълник все още се формира и биковете трябва да пробият над $76,23 за по-нататъшни печалби.

MACD също се покачва стабилно, което показва повишен бичи натиск на пазара, а хистограмата също е положителна, което предполага, че бичият пазар може да е неизбежен. Линията MACD също е над сигналната линия, което предполага, че са възможни допълнителни печалби в близко бъдеще. Индикаторът RSI в момента е на 65.37, което остава неутрално, но бичият натиск продължава да нараства. 20-дневната SMA сега е над 50-дневната и 200-дневната SMA, сочейки по-нататъшни печалби в близко бъдеще.

Какво да очаквате от анализа на цените на Aave

Като цяло анализът на цените на Aave е възходящ и е вероятно по-голям растеж в краткосрочен план, тъй като биковете продължават да поемат контрола над пазара. Подкрепата остава силна при $69,17, докато съпротивата остава силна при $76,23. Пробив над това ниво може да доведе до по-висока цена в близко бъдеще, докато пробив под $69,17 може да доведе до рязък спад в цената.

в заключение

От стартирането си, екосистемата Aave продължава да привлича инвеститори, да разраства общността си и да предоставя на инвеститорите печеливши възможности да дават заеми, да вземат заеми и да печелят лихва върху крипто активи без посредници. Проекти на Defi като Aave също са уязвими за лоши актьори, които използват уязвимостите на системата.

Уязвимостите в протокола Defi тази година причиниха загуба на милиони инвеститорски средства; въпреки че Aave все още не е атакуван, блокчейн мостът застрашава сигурността на платформата Aave. Очаква се цената на Aave да продължи да расте в бъдеще.

Екосистемата Aave продължава да привлича инвеститори, използващи платформата, за да проучат възможностите, които нейната екосистема предлага, включително DeFi, DAO и NFT. С последната актуализация на протокола потребителите вече могат да влизат в някои от най-горещите възможности в екосистемата на Aave. на

Предложението за внедряване на Aave на zkSync 2.0 беше одобрено и интегрирането на неговия протокол за ликвидност с отворен код ще гарантира сигурността и скалируемостта на протокола Defi. Използването на интелигентни договори Aave от JP Morgan за транзакции в публични блокчейни е огромен крайъгълен камък за DeFi и представлява голяма крачка напред към въвеждането на традиционни финансови активи в DeFi.

Консенсусът сред анализаторите е, че евентуален пробив изглежда най-вероятният сценарий, докато цените се търгуват над тази зона (дългосрочен низходящ паралелен канал от исторически връх от $527,80 през май 2021 г.). Седмично затваряне под това ниво би обезсилило възходящото предположение и би сигнализирало, че се очакват нови дъна.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Ценова прогноза на Aave: Добра инвестиция ли е AAVE?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Анализ и прогнози...
Анализ и прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC)

Анализиране на прозренията на Capo: Прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC) В нестабилния свят на криптовалутите, прозрения от...

Cardano (ADA) виж...
Cardano (ADA) вижда съживяване на фона на пазарната волатилност

Cardano (ADA) се покачва на фона на пазарна турбуленция: Надстройката „Alonzo“ предизвиква оптимизъм В месец, белязан от...

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!