Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Улесняване на Web3 плащания в Metaverse

Улесняване на Web3...
Улесняване на Web3 плащания в Metaverse

Uphold разширява партньорството си с IMVU: Улесняване на Web3 плащания в Metaverse

Uphold и IMVU революционизират плащанията в Metaverse с интеграция на Topper

Лондон, Обединено кралство, 14 ноември 2023 г., Chainwire — Uphold, глобалната финансова платформа web3, обяви интеграцията на Topper, неговата fiat-to-crypto on-ramp, с IMVU, най-голямата социална метавселена в света web3. Сътрудничеството има за цел да опрости плащанията и да подобри крипто икономиката в рамките на IMVU, обслужвайки неговата огромна peer-to-peer общност от над 3 милиона потребители.

Рационализиране на цифровите плащания в Metaverse

До края на ноември IMVU планира да включи Topper, за да улесни безпроблемните транзакции, осигурявайки удобен за потребителя портал за своята процъфтяваща икономика на създателите. Topper преодолява пропастта между web2 и web3 изживявания, предлагайки лесни транзакции, като същевременно използва предимствата на блокчейн технологията.

С над 700 000 активни потребители дневно в повече от 100 държави, IMVU признава важността на безпроблемното потребителско изживяване за масовото приемане на цифрови активи във виртуални социални светове. По-широкото партньорство между Uphold и IMVU включва инициативи за преминаване на IMVU от Web2 към Web3, което позволява на потребителите на web2 да имат достъп до VCORE и да приемат развиващата се екосистема web3.

Робин О’Конъл, главен изпълнителен директор на Uphold Enterprise, изрази оптимизъм относно бъдещето на плащанията web3, подчертавайки способността им да създават повече стойност, собственост и участие от традиционните плащания web2. Огромната виртуална икономика на IMVU, където над 20 милиона виртуални стоки се купуват и продават всеки месец, е доказателство за потенциала на плащанията в мрежата3.

Разгръщане на пълния потенциал на икономиката на Metaverse

Партньорството между Uphold и IMVU се стреми да даде възможност на потребителите безпроблемно да извършват транзакции и да прехвърлят цифрови активи между виртуален и реален свят. Тази възможност е от решаващо значение за отключване на пълния потенциал на икономиката на метавселената, позволявайки на потребителите да печелят във виртуалното царство и след това да прехвърлят тези приходи във финансови дейности в реалния живот.

Какви са методите за влизане на потребителите в Metaverse и Web3?

От началото на партньорството през септември 2020 г. , над 1,5 милиона потребители на IMVU са създали крипто портфейли, използвайки платформата на Uphold. Интегрирането на Topper допълнително подобрява потребителското изживяване, предоставяйки на потребителите на IMVU незабавен достъп за безпроблемно използване на криптовалути в метавселената.

Интегриране на VCOIN и VCORE за цялостна екосистема

IMVU вече е интегрирал Uphold’s API със своя токен, VCOIN, листван на борсата Uphold. Потребителите могат лесно да конвертират приходите си от VCOIN в играта във фиатна валута. VCOIN, третият цифров токен, който осигурява писмо за отказ от действие от SEC, демонстрира правилното управление на цифровите активи в метавселената.

Наскоро IMVU представи нов цифров токен, регистриран на борсата, VCORE, интегриран с Рампата за преобразуване на фиат към крипто на Uphold, Topper. VCORE е предназначен за създатели и общности на NFT и Metaverse, като набляга на спазването на регулаторните изисквания и овластяването на общността.

Джон Бърис, главен отдел Strategy & Блокчейн служител на IMVU подчерта сътрудничеството с Uphold, което се ръководи от техните авангардни решения за плащане, предоставящи безпроблемен и глобално достъпен механизъм за плащане на членовете на IMVU.

Трансформиране на финансови транзакции във виртуалния свят

Интегрирането на Topper в екосистемата на IMVU има за цел да рационализира и опрости финансовите транзакции, като се справя с предизвикателствата, пред които са изправени потребителите и творците във виртуалния свят. Сътрудничеството между Uphold и IMVU представлява значителна стъпка към оформянето на бъдещето на плащанията и финансовите взаимодействия в метавселената.

За да научите повече за Topper, посетете topperpay.com.

Относно Uphold

Класиран на #1 в списъка Fast 100 на San Francisco Business Times, Uphold се ангажира да направи web3 лесно. Обслужвайки над 10 милиона клиенти в повече от 140 държави, Uphold предоставя на бизнеса и потребителите лесен достъп до цифрови активи и услуги. Уникалният интерфейс „Anything to Anything“ на Uphold предлага безпроблемен достъп до и между цифрови активи, национални валути и благородни метали. Поддържането е регулирано в САЩ, Обединеното кралство, Канада и Европа, като дава приоритет на прозрачността и сигурността.

Публикацията: "Улесняване на Web3 плащания в Metaverse" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!