Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Забележете! Тези токени ще бъдат отключени през август!

През август предстои масово отключване на токени за 19 алткойни и някои от тези проекти вече пуснаха големи количества токени през последните няколко седмици, само за да видят спада на цените им. През следващите дни ще има и поредица от важни дати, свързани с отключването на различни токени.

На първо място е Injective (INJ), който планира да издаде токени на стойност $23,58 милиона на 21 август 2023 г. Впоследствие Algorand (ALGO) и Space ID (ID) издадоха токени съответно на 3,24 милиона долара и 3,71 милиона долара на 22 август. Количеството токени, отключени от тези проекти, ще окаже влияние върху пазара. $INJ

Следващите са Bonfida (FIDA) и Coin98 (C98), които планират да издадат съответно $3,06 милиона и $2,7 милиона в токени на 23 август. В същия ден Ribbon Finance (RBN) и Mask Network (MASK) също ще извършат отключване на токени, издавайки съответно 4,86 ​​милиона долара и 1,76 милиона долара в токени.

H2O Dao (H2O) и Pintu Token (PTU) ще пуснат $3,48 милиона и $1,14 милиона в токени на 25 август. SophiaVerse (SOPH) планира да издаде 1,89 милиона долара в токени в същия ден.

Токени на стойност $425 милиона, планирани да бъдат отключени през август

GateToken (GT) и Dogechain (DC) планират да издадат токени на стойност $25,81 милиона и $2,16 милиона на 26 август. В допълнение, Black Stallion (BS) също ще бъде пуснат на същия ден, издавайки 1,16 милиона долара в токени.

И накрая, Flow (FLOW), Axelar (AXL), Yield Guild Games (YGG) и HOPR (HOPR) ще издадат токени на стойност съответно $6,19 милиона, $9,19 милиона, $2,27 милиона и $2,8 милиона на 27 август.

Тези отключвания на токени имат сложно и многофакторно въздействие върху цените на алткойн. Например AAVE отключи токени на стойност 100 милиона DAI на 29 юли 2020 г., което доведе до значителен спад в цените на алткойн, особено на тази дата. Освен това токенът SAND също беше отрицателно повлиян по време на отключването му преди няколко седмици.

Отключването на токени обикновено води до увеличаване на предлагането на пазара, което може да окаже натиск върху цената. Инвеститорите са склонни да се съсредоточат върху плановете на екипа на проекта за използване и продажба на отключените токени, както и върху пазарното търсене на тези токени. Ако екипът на проекта може ефективно да управлява предлагането на токени, да използва рационално отключените токени и да има ясен план за развитие и визия, това може да помогне за поддържане или увеличаване на цената на алткойните.

Въпреки това, ако пазарът стане загрижен за предлагането на отключени токени и няма достатъчно търсене за усвояване на тези токени, цената може да бъде под натиск. Следователно инвеститорите трябва да проучат плана за отключване на всеки проект и да оценят въздействието му върху пазара.

Като цяло огромни отключвания на токени за 19 алткойни ще се състоят през август. Тези отключвания ще имат известна степен на въздействие върху пазара и инвеститорите трябва да обърнат голямо внимание на управлението и развитието на проекта, за да вземат информирани инвестиционни решения.

Публикацията на Николай Кръстев: "Забележете! Тези токени ще бъдат отключени през август!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!