Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Защо не препоръчвам на другите да играят на договори? ? ?

Позовавайки се на делата на чичо, съветвам всички да не пипат договори и дребни валути.

През февруари 2021 г. натрупах повече от 8 цифри във валутни активи за няколко години. Чичо ми разбра за това. Чичо ми е човек, който обича да мисли за нещата. Той е електротехник. Въпреки че не е високо образован, той има добър начин да мисли за нещата. Правете пари по всякакви странни начини.

Чичо ми научи от майка ми, че активите ми са скочили неимоверно и веднага усети, че валутният пазар е печеливш. Една сутрин, след като чичо ми имаше кратък разговор с мен за криптовалутния пазар, му предложих да изчака и да види и да не бърза да купува монети, а дори и да влезе на пазара, никога не трябва да докосва ливъридж и боклук монети. започна да купува монети (без изобщо да познава технологията). Той каза, че целта му е била да помогне на сина си да спечели кола на стойност около 100 000 юана и да напусне веднага след като я спечели.

Удвоете активите, като изиграете договора за 2 седмици

Той направи депозит от 20 000 RMB и след това започна да отваря договорния пазар с 10 пъти ливъридж. След 2 седмици активите му успешно достигнаха 40 000 RMB. През следващия период той ми разказваше почти всеки ден за изследователския си опит и инвестиционната валута , Според мненията на кръга, аз също ме призова да играя договори.

Активите се удвоиха 7 пъти за месец и половина

Месец и половина по-късно (2021.4) той ми каза, че активите му са достигнали 140 000 и той вече е започнал да играе с 50 пъти ливъридж. Естествено, той се наду, защото аз основно купувах само масови валути като BTC и ETH и не ги преместих няколко години, след като ги купих, но той постигна 7 пъти повече приходи за малко повече от месец, така че си помисли Има проблем с инвестиционната му философия. Той смята, че само след няколко месеца коефициентът на възвращаемост на инвестицията му ще достигне съотношението, в което съм трупал монети от няколко години, или дори ще ме надхвърли.

През третия месец приходите надхвърлят 12 пъти

През третия месец (2021.5) той не само играе с 50 пъти ливъридж, но също така започва да спекулира с нежелани монети (различни неизвестни малки валути). По това време неговите активи са около 250 000. По това време той е започнал да разширете безкрайно, защото смятате, че съм твърде нечестен и вече не общувате с мен.

40% загуба на печалба през 8-ия месец

Каква роля играят интелигентните договори?

Когато чичо ми дойде при мен отново, беше 5 месеца по-късно (2021.10). Той каза, че е загубил много пари поради ликвидация и няколко неизвестни валути, които е купил, също се сринаха. Сега са останали по-малко от 150 000. Чувствам се много безполезен, но все още мисля, че моята идея за трупане на монети е по-добра. Казах, че вече сте много добри и първоначалната цел за закупуване на кола на стойност 100 000 юана е постигната. Всъщност можете да спрете и да изчакате големият мечи пазар да се върне и да се запасите с Биткойн и Етериум. Той каза „да“ и след това прекъсна връзката.

Месец 15 Загуба на всичко

Минаха 7 месеца след като говорих отново, тоест през май 2022 г. имаше гръмотевична буря в Луна.Чичо ми се втурна в Луна с единствените 60 000 юана, останали по това време, молейки се за вълна от богатство срещу небето, но в края той се зарови. Спиралата на смъртта на Луна директно накара активите му да се върнат до нула за един ден.

След като активите се върнаха на нула, чичо ми каза, че този път е решен да започне редовни инвестиции на мечия пазар, трупайки Ethereum, за да забогатее бавно, и сега, когато пазарът не е добър, той няма да депозира пари и да започне играе отново след няколко резки спада.

През 18-ия месец внесете отново и удвоете дохода

След 3 месеца (2022.8) чичо ми ми каза, че е депозирал още 20 000 юана и вече е удвоил доходите си, купувайки xx монети (забравих подробностите) и сега има 40 000 юана.

Този път казах, успех за теб, стига да си щастлив.

Обобщение

В момента, в който човек реши да изиграе договора, краят, до който може да стигне, трябва да е задънена улица. В сърцето на луд комарджия, нежеланието да загубите главницата, всичко ще ви принуди бавно да доведе до задънена улица.

Чичо ми не е глупак.От неговото досие на игра на договори се вижда че е по-умен от много хора, но накрая все пак загуби главницата, така че според вас повечето хора на крипто пазара са подходящи за игра договори?

Публикацията на Георги Шопов: "Защо не препоръчвам на другите да играят на договори" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!