Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

30 юли 2023 г

Ден 210, поне ежедневна актуализация 365 дни

Цена на питка: 29427

Цена на две торти: 1869г

Седмичен отчет за набирането на крипто средства, 12 юни 2023 г. – 18 юни 2023 г.

Цена на бисквита: 243

днешните мисли

  • Инсталирах ARC днес и започнах да го използвам, защото обичах да гледам много неща и трябваше да отварям няколко браузъра едновременно. Сега, когато имам ARC, просто трябва да отворя още няколко места, което е много удобно.

  • Като се има предвид, че ZKS е малко рисковано, днес започнах да отменям всички интерактивни номера, което също е прикрито взаимодействие.

  • Днес от базата пак пуснаха златното куче.Казах,че хич не мога да го поддържам.Първо не знаех за тази верига. Да не говорим за земното куче на тази верига.

  • Скорошният монетен двор от 4 милиона изглежда е малко по-добър от директната продажба на бъркотия. Ако можете да получите B от CC, можете да спечелите малко повече. Въпреки че цената на монетната валута не е висока в момента, това е добър момент за мента. Надявам се, че може да се произвежда 1k каша на ден, така че мента да може да бъде мента веднъж на ден.

  • Има и копаене в Twitter, което публикувах, около 1 милион mferc може да продаде 18 петрол, а блудството е да чуруликаш директно с определен етикет Ако искате да поемете малък риск, вие правите LP. Приех го и се надявам този мой да издържи още малко.

добра присъда днес

  • Не надценявайте краткосрочните промени и не подценявайте дългосрочните промени.

  • Повечето хора правят повечето неща, така че не са квалифицирани да кажат, че е трудно. Защото се отказаха след два дни.

  • Късметът е важен фактор в покера и дори играе решаваща роля в игра или няколко ръце. Когато покер играч има късмет, той може да спечели всяка карта, но може да загуби всяка карта, когато я запомни. Всеки покер играч има опит да бъде "лош удар" (лош удар, гневна загуба), а когато се натъкне на спад, има още повече емоция, че "транспортирането на герои не е безплатно". Успешният покер играч обаче ще контролира съзнателно рисковете, няма да се увлича, когато печели, и няма да обвинява другите, когато губи. Те само се стремят да правят това, което смятат за правилно, и са безразлични към Божията воля.

  • Прочетох книга, наречена „Черен лебед". Тази книга основно говори за две неща. Едното е, че бъдещето е непредсказуемо, а другото е разпределението на силата на този свят. Съветът в книгата относно инвестициите е да вземете 10% 90% от парите се инвестират във високорискови и високовъзвращаеми инвестиции, а останалите 90% се инвестират в абсолютно запазване на капитала. Що се отнася до 10% инвестиция, критерият за избор е, че нейният доход трябва да бъде разпределен със степенен закон (т.е. възможно е стойността да нараства експоненциално).

  • Хазартът е отношение Ако спекулирате с манталитет на случайност и не можете да понесете последствията от провала, тогава независимо дали играете покер или купувате акции, това е хазарт. Същото е и с живота, ако мислиш само за доброто в това, което правиш, и не искаш да мислиш и да се подготвиш за неблагоприятните резултати и не можеш да го понесеш, когато му дойде времето, тогава животът ти е хазарт.

Публикацията: "30 юли 2023 г" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!