Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

5x web3 проект за „регистрация на фирма“ за 1 месец – анализ на потенциала на Aragon (ANT).

Днес ще говорим за скорошна чудовищна акция. Пазарът се срина, но все още може да се повиши. Почти се е увеличил пет пъти от дъното през май до сега. Той е ANT (Арагон) с текуща пазарна стойност от 500 милиона щатски долара и класация на пазарната стойност от около 140+ Нека да го разгледаме днес.

Въведение в ANT (Арагон)

Aragon Network е основана през 2016 г. от Луис Иван Куенде и Хорхе Изкиердо и е посветена на подкрепата за децентрализирано управление. Този проект предоставя шаблони за стартиране на DAO (децентрализирана автономна организация) за минути, като същевременно използва модулни приложения за по-нататъшно персонализиране. Различни продукти в мрежата на Aragon поддържат стартирането, поддръжката и оптимизирането на процеса на гласуване на DAO. В момента Aragon поддържа проекти, включително Decentraland, DAppNode, API3, NFTX, brightID и други добре познати проекти.

Сега Aragon се превърна в една от най-големите платформи за установяване на DAO в света, с повече от 1800 DAO в момента, управлявани съвместно. Като безплатна технология с отворен код, Aragon има за цел да насърчи прилагането на DAO и да улесни създаването и управлението на децентрализирани организации. Използвайки технологията на Aragon, компании, кооперации, организации с нестопанска цел или проекти с отворен код могат бързо да изградят свои собствени DAO.

Организацията във веригата на Aragon Network ще бъде изградена с помощта на Aragon Core, който се състои от децентрализирана автономна организация (DAO) на език Solidity и децентрализирано приложение от уеб страницата (dApp). Първоначално Aragon Core ще се съсредоточи върху капитализирани корпоративни организации, но функционалността му е достатъчно модулна, за да побере други видове организации. Aragon Token (ANT) е естественият токен на Aragon Network и се използва главно за управление на Aragon Network и ипотекиране на споразумението за член на Aragon Network. Понастоящем Aragon изпълнява основни организационни функции като списъци на акционерите, прехвърляне на токени, гласуване, назначения на работа, финансиране и счетоводство. Поведението на организациите във веригата Aragon може да бъде персонализирано чрез промяна на хартата. И накрая, организацията Aragon е разширима чрез модули на трети страни, които свързват интелигентни договори.

През 2017 г. Aragon проведе първоначално предлагане на монети (ICO), набирайки 275 000 ETH (приблизително $25 милиона по това време) чрез продажба на ANT токени, известни също като токени. Aragon беше публично пуснат в основната мрежа на Ethereum през 2018 г.

Арагон е ликвиден, демократичен и се управлява чрез мрежата Арагон. Aragon има предложения за управление на Aragon (AGP). Всеки AGP описва промените, които трябва да бъдат направени в управлението, разпределението и използването на споделените ресурси на мрежата на Aragon. Всички AGP трябва да са в съответствие с целите и ценностите на общността. Целта на AGP е да предостави структуриран процес на вземане на решения за промени в споделените ресурси на мрежата Aragon. За корекции на споделените ресурси участниците в DAO трябва съвместно да решат да се съгласят/откажат достъп или да одобрят/отхвърлят съответните предложения.

Родният токен в мрежата на Aragon се нарича токен за мрежова работа на Aragon (накратко ANT). ANT представлява размера на токен дяла на потребителя в DAO, където той или тя се намира. Членовете на DAO могат да инициират предложения относно правилата и управлението на организацията, а след това другите членове гласуват въз основа на размера на техните символични акции, за да решат дали да приемат предложението. Трябва да се отбележи, че инициаторът на предложението също трябва предварително да депозира определена сума ANT като обезпечение, за да насърчи предложителя да инициира изгодни предложения.

Характеристики на проекта Aragon

Създавайте и управлявайте децентрализирани организации в блокчейна.

Стойността, реализирана от иновациите: В сравнение с традиционните организации, децентрализираните организации работят изключително ефективно.

Мащаб на сценарии за използване: Приложим за компании (корпоративни организации, фокусирани върху капитализация в ранен етап), проекти с отворен код, НПО организации, фондации, хедж фондове и др. Потребителите не се нуждаят от професионална техническа подготовка и могат да работят чрез хуманизиран графичен интерфейс .

Chainlink показва впечатляващо възстановяване с 50% скок за един месец, разкрива фирма за крипто анализи

Сценарии за приложение

1. Функции извън кутията:

Извън кутията Aragon предлага разнообразие от основни функции. Има модул за управление на идентичността и тясно свързани модули за собственост и контрол на достъпа. Други модули включват гласуване на акционерите, набиране на средства чрез генериране на токени, HR onboarding и заплати и сметки за плащане/вземания. В обобщение, основната функционалност на Aragon обхваща ключовите аспекти на счетоводството, управлението и идентичността, които правят съвременните компании функциониращи.

2. Модулни персонализирани функции:

Модулният дизайн на Aragon не спира със стандартните основни модули. Точно както компаниите могат да редактират съществуващи модули, те също са свободни да разработват изцяло нови модели. Те могат също така да разработят данните и структурите на съществуващи модели, за да позволят разширена функционалност.

Модулният характер на Aragon, съчетан с неговия етос с отворен код, означава, че можем да видим цяла екосистема от безплатни за използване модули, които могат да разширят възможностите на организацията Aragon.

3. Дигитална юрисдикция:

Ясната цел на Aragon е да установи цифрова юрисдикция. Точно както държавите имат юрисдикция над своите граждани в съдилищата, Aragon иска да създаде първия дигитален съд, който не работи според държавните граници и налага цифрови договори между организации на платформата Aragon.

екология

В момента има над 40 приложения,

Разпределение на токени

Първо издание на 2017-05-17, цена за групово финансиране $0,9015, максимално количество 40 029 852 ANT, тираж 100,00%. Текущата цена на валутата е около 4,3 щатски долара. През май 2023 г. тя беше само 1 щатски долар. На 20 юни тя достигна 5 щатски долара, така че се е увеличила пет пъти през последния месец. Инерцията е много силна. Тогава съотношението на притежаваната валута на отбора не е много високо. Текущите валутни притежания също са относително разпръснати и няма много гигантски китове.

Накрая обобщихме, че този проект е доста интересен. Той е специализиран в създаването на DAO за други, точно като организацията в web3, която помага на други да създадат компания. Не е ли доста интересно? За първи път виждам такъв проект. Тогава какво? Организацията DAO в момента е много базирана на процеси архитектура на web3 и също така е методът на организация, който е дълбоко вкоренен в сърцата на хората. Тъй като блокчейнът е за децентрализация, той е много несъвместим с естеството на компанията да изгради централизирана такава и DAO е много последователна.Тоналност на web3. Неотдавнашният скок в проекта също показва, че основите му определено са наред. В бъдеще ще има все повече и повече DAO организации. Разбира се, в момента няма много приложения за този проект, само десетки. Все още зависи от развитие на проекта, цената на валутата се е увеличила твърде много в краткосрочен план. Определено не се препоръчва да го купувате. Ние ще решим конкретното време за закупуването му на планетата.

Публикацията на Сребрин Петров: "5x web3 проект за „регистрация на фирма“ за 1 месец – анализ на потенциала на Aragon (ANT)." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!