Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Chainlink показва впечатляващо възстановяване с 50% скок за един месец, разкрива фирма за крипто анализи

Фирмата за крипто анализи IntoTheBlock преразгледа оценката си за Chainlink (LINK) след впечатляващ отскок само за месец. Според последните им открития, криптовалутата е претърпяла забележителен скок от над 50% от юни, което води до значително намаляване на броя на притежателите на LINK, изправени пред загуби тази година.

IntoTheBlock предполага, че Chainlink все още има място за по-нататъшен растеж, като следващото потенциално ниво на ценова съпротива се очаква на $10, което представлява потенциално увеличение от повече от 22% от текущата му стойност.

Въпреки това, фирмата също така посочва, че тази възходяща тенденция може да се сблъска с спад, ако някои инвеститори решат да вземат печалби. Въпреки че възстановяването изглежда обещаващо, приблизително половината от инвеститорите в момента понасят загуби, най-ниската отчетена цифра тази година. Като се има предвид неотдавнашният подем, някои притежатели може да обмислят продажбата на притежанията си в LINK, за да осигурят печалби. За отбелязване е, че по-голямата част от потенциалната съпротива се очаква да бъде при по-високи цени ($10 и повече).

Изглежда, че $LINK се възстановява доста добре, откакто докладвахме за това миналия месец. https://t.co/E4tGEJSdUn Към момента приблизително половината от инвеститорите изпитват загуба, което е най-малката цифра, която сме виждали през цялата година! Като се има предвид неотдавнашният подем, е напълно възможно някои... https://t.co/cj0nvwpGc5

— IntoTheBlock (@intotheblock) 21 юли 2023 г

Chainlink отбеляза спад до $5,12 на 23 юни, но впечатляващо скочи до $8,16 към момента на писане, отразявайки впечатляващото увеличение от 59%.

Крипто китовете и акулите натрупват почти $200 милиона в Chainlink (LINK) в рамките на един месец

Според данните на IntoTheBlock приблизително 43% от притежателите на LINK в момента виждат печалби, докато 51% са в отрицателна позиция.

Проучването на фирмата също така разкрива, че около 69% от притежателите на Chainlink са запазили своите токени за повече от година, 27% за период от един месец до година и 4% за по-малко от месец.

В допълнение към Chainlink, IntoTheBlock следи отблизо платформата за интелигентни договори Ethereum (ETH). Те наблюдаваха значително количество ETH, което се движи към централизирани борси (CEX) тази седмица, най-високият регистриран приток през последните два месеца. Такъв приток може да показва повишена вероятност за продажба на Ethereum, вторият по големина цифров актив по пазарна капитализация.

Трябва да се отбележи, че притокът на ETH в CEX до голяма степен се дължи на един адрес на портфейл, който придоби 61 216 ETH по време на първоначалното си предлагане на монети (ICO), подчертавайки значението на големите индивидуални инвеститори в пространството на криптовалутите.

Към момента на писане Ethereum се търгува на $1891, с леко увеличение от 0,1% през последните 24 часа.

Освен това IntoTheBlock подчертава три цифрови актива със значителна част от тяхното предлагане на токени, държани от дългосрочни притежатели за пет или повече години. Начело в списъка е Биткойн (BTC), като 29% от предлагането му остава непроменено за такъв продължителен период, следван от доджкойн (DOGE) със 17% и лайткойн (LTC) с 13%.

Данните за неподвижните монети предлагат ценна представа за дългосрочната визия на крипто инвеститорите, както се разкрива в най-новата инфографика на IntoTheBlock, която изследва този феномен за Биткойн, лайткойн и доджкойн.

Публикацията на Роберт Петров: "Chainlink показва впечатляващо възстановяване с 50% скок за един месец, разкрива фирма за крипто анализи" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!