Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

7 начина да намерите 100 пъти монети

1. Единичната цена е ниска и има повече нули след десетичната запетая. Ако единичната цена е стотици U или хиляди U, това ще изплаши повече от 80% от праза. Особено на големия бичи пазар, всички нови праз идват, те гледат само Единичната цена не разбира пазарната стойност Единичната цена на мем монетите и монетите на публичната верига е много ниска в началото и 3-5 нули са нормални.

2. Най-доброто време за онлайн токена е в края на бичия пазар или началото на мечия пазар. Когато проучвате или купувате, най-добре е да отидете онлайн и да измиете пазара за 6-12 месеца, а скоростта на циркулация за предпочитане е по-висока от 50%.

3. Пазарната стойност на тиража и общата пазарна стойност трябва да са ниски. Общата пазарна стойност на публичната верига трябва да бъде по-малка от 50 милиона, а споразумението за dapp трябва да е по-малко от 5 милиона. Лесно е да се разбере, че пазарната стойност на тиража трябва да е ниска. Ако пазарната стойност не е ниска, пространството не е достатъчно голямо. Добре. Защо общата пазарна стойност трябва да е ниска? Това е така, защото токените ще бъдат пуснати бавно през следващите 1-2 години. Ако общият пазар стойността не е ниска, това означава, че страната по проекта вече може да забогатее, без да дърпа пазара и да продава настрани. Или може да се каже, че все още ще има висока цена и печалба, ако падне 10 пъти.

4. Таванът на пистата трябва да е висок. Поне оценката на големия бичи пазар трябва да бъде повече от 1 милиард щатски долара. Ако това е мем монета, можете да се обърнете към Dogecoin. Ако е публична верига, вие може да се отнесе към ETH SOL MATIC. Ако това е dapp протокол, можете да се обърнете към uni aave LDO и т.н.

Как да намерите следващите 100 пъти монети?

5. Не участвайте в нови разкази, които са твърде непопулярни. По-добре е да решавате практически проблеми. Новият разказ трябва да бъде дългосрочно откриване на стойност, а не краткосрочен цикъл на шум. Например текущата изчислителна мощност на AI GPU разказът е по-безопасен, по-бърз и по-ефективен Децентрализирана публична верига, обхващаща няколко пистови инфраструктури, като метавселената верига AR.

6. Най-добре е да използвате публичната верига или главното споразумение за публичната верига. Най-печелившата валута на крипто пазара е публичната верига. На бичия пазар от 21 години се появиха повече от 10 публични верижни монети, сол matic avax sol ftm, всяко със собствено всяко има своите предимства. Има и много главни споразумения, като uni aave cake xvs и т.н. Защо не участвам в горещата валута на Хонконг ACH lina kdy, защото те не са обществени вериги и много неща имат кратък жизнен цикъл, така че има вълна от спекулации. Свърши. Но публичната верига е различна. Тя винаги е била гореща точка и винаги се е занимавала с екология и пазарна стойност.

7. Основателят, опитът в екипа, инвестиционната институция и сумата на финансиране трябва да са надеждни. Основателят е за предпочитане знаменитост на крипто пазара, като например основния екип на Ethereum. Например основателят на KAS е Бог Y, а Основателят на ROSE е професор Сонг. Участието на добре известни институции в инвестицията е еквивалентно на допълнително одобрение. Сумата на финансирането и оценката на проекта също са много важни. Добрите проекти с обществена верига обикновено имат високи оценки от милиарди долари.

За препращане, моля, посочете източника: Big Bingtang Orange

Последвайте ме и станете богати заедно на следващия бичи пазар

Публикацията на Милчо Атанасов: "7 начина да намерите 100 пъти монети" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!