Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

7 проекта с най-голям потенциал в екосистемата на Космос

Как се развива Cosmos, някога горещ като Ethereum, сега?

От 2023 г. насам цялостната екология на Cosmos се представя добре, като расте всеки ден. През април, според мониторинга на данните, броят на активните разработчици на Cosmos SDK веднъж надхвърли този на Ethereum.

И така, кои са проектите, които заслужават внимание в настоящата екология? Ето проектите, които могат да ви осигурят 10 пъти възвръщаемост на следващия бичи пазар

THORChain

THORChain е децентрализиран протокол за ликвидност, който улеснява междуверижните суапове, позволявайки на потребителите да търгуват криптовалути директно от своите портфейли. Създайте свят, в който цифровите активи могат да си взаимодействат безпроблемно и сигурно.

осмотична зона

Osmosis е пробив, адаптивен протокол AMM (Automated Market Maker), създаден за високопроизводителни DeFi приложения. Използвайки възможностите на активираните от IBC (Internet Blockchain Communication) пулове за ликвидност между вериги, Osmosis тласка децентрализираните транзакции до нови висоти.

хронична_верига

Cronos е EVM-съвместима верига, създадена от cryptocom, която изгражда мост между DeFi и CeFi, предоставя на разработчиците мощни DApps инструменти и разширява света на криптовалутите.

CantoPublic

Canto е блокчейн без разрешения, съвместим с EVM, фокусиран върху улесняването на потенциала на DeFi. Той предоставя DEX с нулева такса за LP, който да се използва на пазара за кредитиране. Без централизирани стимули Canto преследва ликвидността като обществено благо и минимално привличане на потребители.

Топ 10 проекта с най-голям потенциал в екосистемата Base

KAVA_CHAIN

Kava е платформа DeFi, която предлага набор от финансови услуги като стабилни монети, облигации и кредитиране. Придържайки се към оперативната съвместимост и сигурността, Kava предоставя център на едно гише за децентрализирани финансови решения.

инжективен

Injective разгръща пълния потенциал на децентрализираното финансиране чрез своята борса за деривати Layer2, осигурявайки несравним достъп, скорост и сигурност за търговия във всички видове пазари на криптовалута.

Екип Куджира

Kujira е най-доброто решение за разработване на финтех DApps. Той носи множество предимства: Планировчик във веригата

Генериране на токени с едно кликване

Лесно разработване с Cosmos SDK

1. Днешната потенциална валута: dydx

Сектор: dex defi Основателят първоначално е бил софтуерен инженер на coinbase. Dydx е децентрализирана борса с постоянни договори, водещи деривати. Той е внедрен в мрежата L2, използва технология за разширяване на L2 и предоставя L1 спот, ливъридж и услуги за кредитиране. Dydx използва хибриден инфраструктурен модел, предимно без попечителство, сетълмент във веригата и машина за съпоставяне извън веригата с ниска латентност с книга за поръчки. Има два типа модели на производни: единият е моделът на книгата с поръчки, представен от DYDX, а другият е моделът на потока, представен от GMX. Споразумения за търговия с деривати, включително споразумения за търговия с безсрочни договори, споразумения за търговия с опции, споразумения за търговия със синтетични активи и др. Обемът на споразумението за търговия с постоянен договор е най-голям, а представителните проекти на споразумението за търговия с постоянен договор включват dYdX и GMX. Най-голямата характеристика на децентрализираната борса е сигурността, отворените и прозрачни данни, всички транзакции и данни могат да бъдат запитвани по веригата, като се избягва работата на черната кутия на централизираната борса.

2. Купете дъното и изградете склад

Публикацията на Милчо Атанасов: "7 проекта с най-голям потенциал в екосистемата на Космос" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Какво е Feedzai? ...
Какво е Feedzai? Как се използва за откриване на финансови измами?

Финансовите измами се увеличават, като загубите възлизат на 8,8 милиарда долара само през 2022 г. Според Федералната търговска комисия на...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!