Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain с...
Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване на солидност за укрепване на сигурността на интелигентния договор на фона на вълната на DeFi

Web3 за 2023 г.: Анализиране на хакове и очертаване на пътя напред

Ackee Blockchain, водещ играч в одитите на интелигентни договори и инструменти на общността, стартира „Wake“, революционна рамка за разработка и тестване, базирана на Python, пригодена за Solidity. Този ход идва в отговор на ескалиращите опасения за сигурността в DeFi пространството, предоставяйки навременно и стабилно решение за разработчиците, които се справят с предизвикателствата на повишената пазарна активност.

Най-важното:

  1. Мисията на Wake: Wake на Ackee Blockchain е авангарден отворен- източник инструмент, оборудван с вградени детектори за уязвимост. Той има за цел да даде възможност на разработчиците с арсенал за умело тестване на интелигентни договори, като се справят със засилената среда на заплахи, произтичаща от скока на дейностите на DeFi.
  1. Загриженост за сигурността в DeFi: Тъй като секторът на DeFi преживява забележим скок на активност, опасенията за сигурността заеха централно място. Пускането на Wake е стратегически планирано да предложи на разработчиците на приложения цялостен набор от инструменти, критична необходимост в среда, в която прибързаното пускане на продукти може да повиши рисковете за сигурността.
  1. Доказан опит: Wake, използван преди това в одити на известни проекти като IPOR, Axelar и Solady, може да се похвали с доказан опит в идентифицирането на критични, високи и средни грешки. Неговите възможности се простират до захранване на разширението Tools for Solidity Visual Studio Code, предоставяйки на разработчиците безценна подкрепа.
  1. Прецизност при тестване: Справяйки се с често срещано предизвикателство в инструментите за статичен анализ, Wake дава приоритет на прецизността за намаляване на шума, като предлага по-бърз и по-ефективен процес на тестване. Главният изпълнителен директор Йозеф Гатермайер подчертава значението на ниските нива на фалшиво положителни резултати, свеждайки до минимум необходимостта от дълго време за ръчно разследване.
  1. Характеристики за персонализиране: Най-новата итерация на Wake въвежда стабилни функции за персонализиране, позволявайки на потребителите да адаптират детектори и принтери към техните специфични изисквания. Тази гъвкавост подобрява адаптивността на рамката за разработчици, работещи по различни проекти.
  1. Автоматизация с действие GitHub: Wake прави скок напред в автоматизацията с въвеждането на действие GitHub за автоматизирано изпълнение на детектор в конвейер. Това позиционира Wake като оптимален избор за безпроблемна CI/CD интеграция в спектър от проекти.
  1. Сравнителен показател за производителност: Производителността на Wake е преминала стриктно тестване спрямо други рамки като Hardhat, Brownie и Ape в различни вериги за разработка, гарантирайки несравнима ефективност. Базираният на Python инструмент се очертава като най-бързата рамка в индустрията.

Разкриването на „Wake“ на Ackee Blockchain означава значителен напредък в укрепването на сигурността на интелигентните договори в динамичния пазар на DeFi. Със своите впечатляващи характеристики, доказан опит и ангажираност към прецизно тестване, Wake се очертава като ключов инструмент за разработчиците, които искат да се ориентират в сложността на развиващата се блокчейн екосистема. Опциите за персонализиране и възможностите за безпроблемна интеграция поставят Wake в челните редици на рамките за тестване на Solidity, обещавайки повишена сигурност и ефективност в процеса на разработка.

Публикацията на Светлана Петкова: "Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Анализ и прогноза на цените на DOGE Текущо състояние Търговците станаха свидетели на спад в цената на Dogecoin (DOGE) с 4,89% през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!