Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

AllianceBlock обявява стартирането на Nexera Exchange

Coinspeaker AllianceBlock обявява стартирането на Nexera Exchange

AllianceBlock, блокчейн агностична платформа, предназначена да преодолее пропастта между екосистемата на традиционните финанси (TradeFi) и света на децентрализираните финанси (DeFi), обяви стартирането на нова борса, наречена Nexera Exchange. В прессъобщение, споделено с Coinspeaker, компанията каза, че борсата е на път да революционизира начина, по който хората търгуват с криптовалути.

Нововъведената борса е подобрен наследник на AllianceBlock DEX, платформа, предназначена да използва силата на Automated Market Maker (AMM), за да „посрещне търсенето на рационализиран потребителски интерфейс“. От стартирането си миналата година, платформата спечели признание в крипто общността.

Надграждайки този успех, AllianceBlock пусна Nexera Exchange, за да служи като посредник на протокола DEX, което го прави по-ефективен и удобен за потребителя.

Въпреки че популярността на децентрализираните борси (DEX) нараства, понякога те изостават от своите централизирани колеги по отношение на удобството за потребителя. Това е мястото, където Nexera Exchange се намесва, като включва протокол за книга с поръчки във веригата, за да осигури нова ера на ликвидност за различни цифрови валути и токенизирани активи.

Отприщване на ликвидност с интеграция на Uniswap

AllianceBlock каза, че си сътрудничи с Uniswap, популярен deFi пазар, базиран на блокчейна Ethereum. Чрез това партньорство наскоро стартираната борса на компанията ще използва ликвидността на Uniswap V3, за да й позволи да предоставя ограничени поръчки, които гарантират конкурентни цени.

С помощта на Uniswap борсата има за цел да се превърне в център за агрегиране на ограничени поръчки във веригата, свързвайки ликвидност от различни, децентрализирани борси. Визията е настроена да даде възможност на търговците с несравнимо децентрализирано търговско изживяване.

AllianceBlock представя Arbitrum One - Based Nexera Exchange

Nexera Exchange също планира да въведе пул за залагане на стабилност, който позволява на търговците да печелят награди, докато активно участват в платформата. Чрез залагане на токени на NXRA, неговата естествена крипто, търговците могат да участват в дял от таксите за търговия, превръщайки търговията в възнаграждаващо начинание.

Набор от инструменти за чудеса на DeFi

AllianceBlock каза, че борсата не е просто платформа, а съкровищница от функции на DeFi, изрично създадени за напреднали стратегии за търговия.

Тези функции откриват нови измерения за търговците, от книги с поръчки във веригата с активиран залог до съвпадения, задействащи поръчки, оптимизирани за доходност заложени поръчки и осигуряване на книга с поръчки с динамичен диапазон.

По отношение на безопасността, компанията каза, че е оборудвала борсата с качествени мерки за сигурност, включително процедурите KYC/AML.

Nexera Exchange също е създадена, за да поддържа съответствие с разпоредбите на своите пазари.

Гледайки напред, Nexera Exchange е насочена към предефиниране на крипто търговията, предлагайки разширени функции, подобрена ликвидност и мерки за сигурност, които са настроени да оформят бъдещето на търговията с цифрови активи.

следващия

AllianceBlock обявява стартирането на Nexera Exchange

Публикацията на Георги Шопов: "AllianceBlock обявява стартирането на Nexera Exchange" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Биткойн и Етериум...
Биткойн и Етериум са изправени пред натиск за продажба

Биткойн и Ethereum под натиск: Анализ на активността на китовете и пазарните настроения Въпреки че Биткойн (BTC) не успя да надхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!