Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

AllianceBlock представя Arbitrum One - Based Nexera Exchange

Известен доставчик на инфраструктура за децентрализирани токенизирани пазари, AllianceBlock, наскоро разкри стартирането на децентрализирана и иновативна борса Nexera. Най-новият проект взема предвид авангардна платформа за книги във веригата, за да предложи допълнителна ликвидност и набор от разнообразни крипто активи и токенизирани активи. Платформата за обмен е разработена при стартирането на AllianceBlock DEX миналата година.

Стартирането на Nexera Exchange от AllianceBlock се фокусира върху предлагането на по-добро потребителско изживяване

Проектът използва потенциала на ексклузивен автоматичен маркет мейкър, за да намали риска от постоянни загуби, свързани с доставчици на ликвидност. Той е структуриран да се справи с търсенето на допълнително рационализиран потребителски интерфейс, както и подобрени системи за ликвидност. Nexera Exchange играе ролята на междинен слой, за да превърне AllianceBlock в по-удобен за потребителя и ефективен.

DEX имат огромен потенциал, те се борят с предизвикателства, свързани с функционалната плавност и клиентския опит. Nexera Exchange се сравнява със силно оперативния опит, наблюдаван от централизираните крипто борси, които се възползват от ориентиран към бъдещето форум за книга за поръчки във веригата. По този начин той запълва съответната празнина, като предлага децентрализирана търговия, като същевременно повишава основния потенциал на AllianceBlock.

AllianceBlock обявява стартирането на Nexera Exchange

Интегрирането на Nexera Exchange с Uniswap му позволява да се възползва от силната ликвидност на най-новата версия на Uniswap. Той също така позволява гладкото изпълнение на ограничени поръчки, като същевременно гарантира най-добрата възможна цена. В допълнение към това интеграцията позволява на клиентите да определят поръчки, както и да получат задълбочена представа за съществуващата ликвидност при различни ценови точки в случай на конвенционални двойки за търговия.

В предстоящата фаза борсата ще включва възможност за изпълнение на лимитирани поръчки. Освен това възнамерява да съхранява лимитираните поръчки във веригата, като протоколът решава оптималното съвпадение от ликвидния пул на Uniswap или книгата с поръчки. Освен това клиентите получават повече контрол и изчерпателна информация за цените, като създават допълнителна ефективна среда за търговия.

Клиентите могат да залагат токени NXRA, за да печелят постоянно част от таксите за търговия

Основният фактор за съответната трансформация е пул за поддържане на залози, който позволява на търговците да участват активно в платформата. Потребителите ще могат да залагат токени NXRA, за да печелят непрекъснато част от таксите за търговия от борсата.

Това ще създаде взаимноизгодна атмосфера за участниците. Интегрирането на NXRA като инструмент за стимулиране ще подобри опита на потребителите, свързани с Nexera Exchange, заедно с подобряването на ликвидността и растежа на фирмата.

Публикацията на Николай Кръстев: "AllianceBlock представя Arbitrum One - Based Nexera Exchange" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!