Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA), прозрения за Dymension (DYM)!

Altcoin Sherpa...
Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Neutron (NTRN) и...

Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA)

Известният крипто анализатор, Altcoin Sherpa, хвърли светлината на прожекторите върху Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA), сигнализирайки за обещаващи възходящи движения за тези алткойни. В допълнение към споделянето на прозрения за тези два дигитални актива, Altcoin Sherpa също предостави перспективи за Dymension (DYM), модулен блокчейн, който наскоро представи основната си мрежа.

Прогнозите на анализатора за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA)

Altcoin Sherpa, чрез своята социална медийна платформа на X, очерта положителна перспектива за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA), идентифицирайки и двете като показващи признаци на предстоящ възходящ тренд.

Започвайки с NTRN, анализаторът отбеляза, че естественият актив на протокола за интелигентни договори без надзор в момента е във фаза на консолидация, което е показателно за готовността му за потенциален скок. Докато NTRN в момента се търгува на $1,78, анализът на Altcoin Sherpa предполага бъдеща цел в диапазона на съпротива от $2,01 в близко бъдеще.

Altcoin Sherpa прогнозира покачване на Dymension (DYM) и Sui Network (SUI) на фона на Биткойн

Преминавайки към MAVIA, Altcoin Sherpa изрази оптимизъм по отношение на родния актив на базираната на блокчейн игра. Подкрепен от диаграма, илюстрираща текущата цена на MAVIA от $8,90, анализаторът прогнозира, че е готова да надмине предишния си рекорд за всички времена от $9,40. Настроенията на Altcoin Sherpa са в съответствие с възходящата перспектива за траекторията на MAVIA.

Прозрения за измерението (DYM) и нивата на потенциални покупки

Altcoin Sherpa насочи вниманието към Dymension, хвърляйки светлина върху родния актив на този модулен блокчейн, който наскоро стартира своята основна мрежа, DYM. Докато DYM в момента се оценява на $7,28, анализаторът предвижда корекция към долния диапазон и препоръчва потенциална възможност за закупуване при ниските $7s.

Тази прогноза подчертава увереността на Altcoin Sherpa в дългосрочната жизнеспособност на DYM, въпреки предвиждането на краткосрочни колебания. Цялостното настроение предполага възходяща тенденция за DYM от гледна точка на анализатора.

Заключение

Докато Altcoin Sherpa навигира в пазара на криптовалутата, неговите прозрения за Neutron (NTRN), Heroes of Mavia (MAVIA) и Dymension (DYM) предоставят ценни перспективи за инвеститорите. Тези прогнози не само хвърлят светлина върху потенциалните движения на цените, но също така отразяват увереността на анализатора в бъдещата траектория на тези алткойни, насочвайки инвеститорите през нестабилния характер на крипто пазара.

Публикацията на Георги Минев: "Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA), прозрения за Dymension (DYM)!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!