Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Altcoin Sherpa прогнозира покачване на Dymension (DYM) и Sui Network (SUI) на фона на Биткойн

Altcoin Sherpa...
Altcoin Sherpa прогнозира покачване на Dymension (DYM) и Sui...

Altcoin Sherpa прогнозира потенциален ръст за Dymension (DYM) и Sui Network (SUI) на фона на критичния момент на Биткойн

Известният крипто стратег Altcoin Sherpa, следван отблизо от над 206 900 ентусиасти на X, сподели прозрения, които предполагат значителен потенциал нагоре за два горещи алткойн проекта насред ключовия момент на Биткойн.

Dymension (DYM):

Altcoin Sherpa наскоро затвори позиции в Dymension (DYM), изразявайки предпазлив оптимизъм въпреки временното възстановяване. Той отбелязва устойчивостта на проекта, като набляга на търпението на фона на пазарните колебания.

Анализирайки графиката, Altcoin Sherpa идентифицира $7,05 като решаващо ниво на подкрепа за DYM, с потенциал за рали до $7,39 въз основа на нивата на корекция на Фибоначи. В момента Dymension се търгува на $7,11, отбелязвайки забележителна печалба от над 100% от дъното си от 6 февруари от $3,54.

Sui Network (SUI):

Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Sui Network (SUI), прогнозирайки потенциално увеличение от над 10% от текущата му стойност. Той очаква SUI в крайна сметка да достигне $2, като подчертава положителния импулс на проекта и различните модели на консолидация.

Altcoin Sherpa прогнозира възходяща траектория за Neutron (NTRN) и Heroes of Mavia (MAVIA), прозрения за Dymension (DYM)!

Разглеждайки диаграмата, Altcoin Sherpa наблюдава устойчивия възходящ тренд на SUI, с множество експоненциални плъзгащи се средни (EMA), които продължават да се покачват. В момента SUI се търгува на $1,81, което отразява близо 7% увеличение през последните 24 часа.

Анализ на Биткойн (BTC):

Altcoin Sherpa преценява критичния момент на Биткойн, когато се приближава до нивото от $50,000, подчертавайки важността на устойчивия бичи импулс. Той предупреждава за потенциален риск от спад, ако BTC не успее решително да наруши това ниво, което предполага корекция до около $46 000.

Анализирайки графиката, Altcoin Sherpa подчертава значението на ценовото действие на Биткойн, подчертавайки необходимостта от последващи действия след надхвърляне на $50 000. Биткойн в момента се търгува на $49 624, което показва печалба от над 3% през последните 24 часа.

В заключение, прозренията на Altcoin Sherpa предоставят ценни перспективи за инвеститорите, навигиращи в динамичния пазар на пазара на криптовалута. Неговият анализ подчертава потенциалните възможности за растеж в Dymension (DYM) и Sui Network (SUI), като същевременно подчертава бдителността на фона на основните движения на цените на Биткойн.

Публикацията на Георги Шопов: "Altcoin Sherpa прогнозира покачване на Dymension (DYM) и Sui Network (SUI) на фона на Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!