Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Анализ: Avalanche води скока на алткойните, биткойн достига нов месечен връх

Анализ: Avalanche води...
Анализ: Avalanche води скока на алткойните, биткойн достига нов...

Avalanche се очертава като най-добре представящ се сред основните алткойни

В динамичния свят на криптовалутата родният токен на Avalanche се очертава като най-добре представящият се сред алткойните с по-голяма капитализация. Биткойн продължава да демонстрира положителен ценови импулс, надминавайки границата от $48 000 и установявайки нов месечен връх.

Устойчивостта на биткойн

През изминалата седмица биткойнът претърпя значителни колебания, като цената му се възстанови от скорошните спадове и се стабилизира около границата от $43 000. Въпреки някои незначителни колебания, биткойнът остана относително стагниращ до сряда вечерта, когато излезе от тесния си търговски диапазон и скочи до $45 000. Инерцията продължи в четвъртък и петък, като биткойн надмина $46 000, $47 000 и за кратко докосна $48 000. Криптовалутата достигна нов месечен връх от $48 200, демонстрирайки нейната устойчивост и възходящо настроение.

Пазарна динамика и представяне на алткойн

Алткойните също претърпяха положителни движения на цените, като Ethereum достигна над $2500, а Solana скочи до $110, отразявайки по-широк възходящ тренд на пазара. Други големи алткойни, включително Binance Coin, Ripple, Tron, Dogecoin, Polkadot, Chainlink и Polygon, отбелязаха незначителни печалби от около 1%.

Лавина (AVAX) блести

Технически анализ на Bitcoin, Ethereum: Биткойн достига 14 - месечен връх, след решението на Ripple

Avalanche се очертава като забележителен изпълнител сред алткойните с по-голяма капитализация, като AVAX отбеляза значителен скок от почти 9%, довеждайки цената му близо до $40. Това впечатляващо представяне допринесе за цялостното положително настроение на пазара на алткойни. Освен това алткойните със средна капитализация като IMX, KAS и TAO също отбелязаха значителни печалби, което допълнително засили пазарния оптимизъм.

Обща пазарна капитализация и перспективи

Общата пазарна капитализация на криптовалута претърпя значително увеличение за една нощ, добавяйки приблизително $30 милиарда и достигайки близо $1,8 трилиона на CoinMarketCap. Този скок в пазарната капитализация отразява нарастващия инвеститорски интерес и доверие в пространството на криптовалутите.

В обобщение, забележителното представяне на Avalanche подчертава динамичния характер на пазара на криптовалути, като биткойн и други основни алткойни също изпитват положителни движения на цените. Тъй като пазарът продължава да се развива, инвеститорите трябва да следят отблизо тези развития, за да се възползват от потенциалните възможности за търговия и да се ориентират в непрекъснато променящия се пейзаж на цифровите активи.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Шопов

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Кросът на EMA на ...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове