Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на MakerDAO (MKR): Потенциал за експлозивен Бул Рън

Анализ на MakerDAO...
Анализ на MakerDAO (MKR): Потенциал за експлозивен Бул Рън

MKR/USDT анализ: Потенциал за експлозивен бул рън

Пазарът на криптовалута е изпълнен с очакване, тъй като Maker (MKR) показва обещаващи признаци на бичи пробив срещу Tether (USDT) на търговската двойка BINANCE:MKRUSDT. С набиране на инерция и появяващи се положителни индикатори търговците следят отблизо MakerDAO за потенциални възможности за търговия.

Повторен тест за текущ импулс и съпротивление

Според анализ от MyCryptoParadise, MakerDAO в момента набира скорост и се подготвя да тества отново своята низходяща съпротива. Пробив от това ниво на съпротива може да сигнализира за началото на възходяща тенденция. Търговците се съветват да изчакат потвърждение чрез фаза на повторно тестване, която обикновено следва пробив и предоставя възможност за потвърждаване на възходящия импулс.

Ако MakerDAO успешно пробие и поддържа подкрепа на $2701, следващата цел е в рамките на прогнозираната зона на съпротива. Въпреки това, неуспехът да се поддържа подкрепа може да доведе до връщане към низходящия канал, което потенциално показва отслабваща възходяща тенденция. При такъв сценарий цената на MKR може да се оттегли до следващото значително ниво на подкрепа около $2363.

Технически индикатори и пазарна перспектива

Технически индикатори, като индекс на относителна сила (RSI) и дивергенция на пълзяща средна конвергенция (MACD), предоставят представа за пазарните настроения и ценовите тенденции. В момента RSI предполага балансирано пазарно настроение за MKR, докато MACD отразява промяна към неутрална перспектива. Сред тези индикатори преобладава несигурността по отношение на посоката на движение на цената на MKR.

Въпреки тази несигурност пазарните дискусии предвиждат цената на MKR да варира между $458,86 и $714 през май. Търговците се съветват да следят отблизо нивата на подкрепа и съпротива, като MakerDAO намира подкрепа на $583,80 и се сблъсква със съпротива на $598.

Историческа устойчивост и фактори на растежа

MKR демонстрира устойчивост пред пазарните предизвикателства, често отскачайки решително от значителни нива на подкрепа. Въпреки последните събития, включително лишаването от свобода на определени лица, свързани с проекта, MKR продължава да работи в стабилна рамка.

Заключение

В заключение, MKR/USDT представлява примамлива възможност за търговците, които искат да се възползват от потенциалните движения на цените. С набиране на инерция и появяващи се положителни индикатори, бъдещата траектория на MKR представлява значителен интерес в общността на криптовалутите. Търговците се насърчават да извършват задълбочен анализ и да наблюдават ключови нива на подкрепа и съпротива, за да вземат информирани търговски решения.

източник:

MKR/USDT Готови ли сте за експлозивен бул рън? Положителни знаци от MyCryptoParadise на TradingView.com

Публикацията на Милчо Атанасов: "Анализ на MakerDAO (MKR): Потенциал за експлозивен Бул Рън" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!