Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на ралито на Optimism и Immutable

Optimism и Immutable с голям заряд на мечи крипто пазар

В разгара на меча тенденция, доминираща на крипто пазара, две забележителни криптовалути се противопоставиха на шансовете със забележителни печалби . Optimism (OP) и Immutable (IMX) скочиха напред, демонстрирайки впечатляващи скокове на цените, които ги позиционират като най-добре представящите се в пазара на цифровата валута. Тази статия се задълбочава в историите на успеха на Optimism и Immutable, като хвърля светлина върху техните уникални характеристики и скорошно пазарно представяне.

Optimism: Решения за мащабиране за бъдещето на Ethereum

Optimism, функциониращ като слой -две блокчейн решения в рамките на мрежата Ethereum се очертаха като промяна на играта в подобряването на мащабируемостта на екосистемата Ethereum. Използвайки optimistic rollups, техника, осигуряваща сигурно и надеждно записване на транзакции в Optimism, тази иновативна платформа в крайна сметка осигурява транзакции в основната мрежа на Ethereum. Заслужава да се отбележи репутацията на Optimism като съществено решение за мащабиране за Ethereum, отразено в неговата заключена обща стойност (TVL), надвишаваща внушителните 500 милиона долара.

Immutable: Пионерско мащабиране на ниво две NFT

Immutable, от друга страна, стои като встъпителното решение на втория слой, посветено на мащабирането на незаменими токени (NFT) в рамките на мрежата Ethereum. Тази визионерска платформа се занимава с ключови проблеми в Ethereum, като бавни скорости на транзакции, неоптимално потребителско изживяване, ограничен паричен поток и забавени процеси на разработка. Immutable предоставя на потребителите бърза търговия, обширни възможности за растеж и безпроблемно създаване и търговия с NFT, всичко това без компромис с безопасността на потребителите или сигурността на активите. По-специално, Immutable използва STARK zk-rollups, технология, одобрена от Виталик Бутерин, съосновател на Ethereum.

Анализ на ценово рали:

Анализ на ScapesMania, Optimism , Aptos и Cardano

Според последната актуализация на пазара Optimism стана свидетел на впечатляващото увеличение от 8,21% на неговата крипто цена, търгувайки се на $3,19 в неотдавнашна събота. Същевременно пазарната му капитализация се повиши с 8,36%, достигайки 2,9 милиарда долара. Дневният връх достигна връх от $3,52, отбелязвайки нов едномесечен връх за Optimism.

24-часовият обем на търговия за Optimism претърпя забележителен ръст от 61,50%, достигайки $1,01 милиарда. През изминалия месец Optimism записа забележителен ръст от над 75%, демонстрирайки неговата устойчивост в лицето на пазарните предизвикателства. Освен това 7-дневната възвръщаемост възлиза на впечатляващите 48%.

В тандем с успеха на Optimism, Immutable показа своето стабилно представяне. Цената на Imutable crypto стана свидетел на увеличение от 11,12%, достигайки $2,50 към момента на писане. През последните 24 часа Immutable достигна връх от $2,56.

Пазарната капитализация на Immutable показа увеличение от 11,13%, достигайки $3,2 милиарда, което допълнително затвърди позицията му на пазара. 24-часовият обем на търговия с Immutable скочи с 57,73%, възлизайки на общо $204,50 милиона. През последния месец Immutable регистрира удивителен ръст от 76%, което подчертава привлекателността му за инвеститорите. 7-дневната възвръщаемост за Immutable възлиза на впечатляващите 13%.

Ключови фактори, допринасящи за успеха на Optimism и Immutable:

  1. Решения за скалируемост: Както Optimism, така и Immutable се справят с предизвикателствата за скалируемост, пред които е изправена мрежата Ethereum, като предоставят ефективни решения от втория слой, които подобряват скоростите на транзакциите и цялостната производителност на мрежата.
  2. Иновативно Технологии: Optimism се възползва от оптимистичните събирания, докато Immutable използва STARK zk-rollups, демонстрирайки възприемането на авангардни технологии, които допринасят за техния успех и одобрение от лидери в индустрията като Виталик Бутерин.
  3. Удобни за потребителя функции: Ангажиментът на Immutable да се справи с проблемите на потребителското изживяване на Ethereum, като бавни скорости и високи такси, го позиционира като привлекателна опция за потребители, търсещи безпроблемно изживяване при търговия с NFT.
  4. Финансово представяне: Последователните печалби, регистрирани както от Optimism, така и от Immutable, с месечни увеличения, надхвърлящи съответно 75% и 76%, подчертават тяхната финансова сила и устойчивост на пазара.

В заключение, на фона на мечи крипто пазар, Optimism и Immutable се очертаха като фарове на успеха, демонстрирайки значителни печалби и затвърждаване на позициите си като най-добре представящи се цифрови валути. С иновативни решения за предизвикателствата на мащабируемостта на Ethereum, удобни за потребителя функции и постоянен финансов растеж, Optimism и Immutable илюстрират потенциала за устойчивост и успех в рамките на непрекъснато развиващия се криптовалутен пейзаж. Инвеститорите и ентусиастите наблюдават внимателно тези две криптовалути, докато те продължават да се ориентират и да процъфтяват на динамичния крипто пазар.

Публикацията на Светлана Петкова: "Анализ на ралито на Optimism и Immutable" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!