Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Потенциал за отключване: Събитие за отключване на IMX Token на Immutable

Потенциал за...
Потенциал за отключване: Събитие за отключване на IMX Token на...

Отключване на потенциал: Събитието за отключване на IMX токена на Immutable бележи ключов момент в пътуването на проекта

В динамичната сфера на криптовалутите малко събития имат толкова голяма тежест, колкото отключванията на токени. Тези предварително определени дати имат силата да оформят траекториите на безброй проекти, влияейки върху настроенията на инвеститорите и динамиката на пазара. Докато часовникът тиктака към отключването на токени на платформата на Immutable (IMX) тази вечер в 03:00 часа, очакването се увеличава по отношение на потенциалното въздействие върху бъдещето на проекта.

Разкриване на събитие за отключване на IMX токен

В основата на Immutable лежи неговият статут на първокласно решение за мащабиране на ниво 2 за незаменими токени (NFT), изградени върху блокчейна на Ethereum. От създаването си през 2021 г. родният токен IMX привлича голямо внимание от страна на инвеститорите, служейки като барометър за ефективността и потенциала на проекта.

Навигация в пазарните колебания

IMX яхна вълните на крипто възраждането, като стана свидетел на страхотен скок на цените от 237% през последната година. На този фон на съживяването на пазара, предстоящото отключване на токена придобива повишено значение, готово да насочи траекторията на проекта през следващите часове.

Събитието за отключване тази вечер ще види приблизително 2,51% от общото предлагане на IMX, възлизащо на 34,19 милиона токена, пуснати в обращение. Към момента на писане пазарната стойност на тези отключени токени надхвърля 113 милиона долара, което подчертава мащаба на това развитие.

Подобни събития за отключване на токени през януари отприщиха сравним обем токени на пазара, като приблизително 635 милиона токена все още чакат пускане. Такива събития често упражняват низходящ натиск върху цените, тъй като увеличеното предлагане наводнява пазара.

Проследяване на динамиката на цените на IMX

Преди отключването IMX се търгуваше на $3,30, което отразява скромно увеличение от 1,78% през последните 24 часа. Едновременно с това общият пазарен обем на IMX отбеляза ръст от 1,53%, надхвърляйки 4,5 милиарда долара. Този скок в обема изстрелва IMX до 21-ва позиция в пазарната класация, изоставайки от LTC само с $200 милиона.

Освен това, беше наблюдаван забележителен скок от 4% в 24-часовия обем на търговия преди отключването, със стойности, надхвърлящи $115 милиона след скока. Този скок означава устойчив интерес от страна на заинтересованите страни, които следят внимателно представянето на алткойна.

Разкриване на бъдещето

Докато IMX продължава своето пътуване, след като преди това скочи до $9,5 по време на пика на възхода, преди да претърпи значителни корекции, последиците от отключването на токени се очертават на хоризонта. Предстоящите дни обещават яснота, докато пазарът усвоява последиците от тези ключови събития, оформяйки разказа за Immutable и неговите заинтересовани страни.

Публикацията на Николай Кръстев: "Потенциал за отключване: Събитие за отключване на IMX Token на Immutable" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!