Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Solana (SOL): Потенциален спад до $130?

Анализ на Solana...
Анализ на Solana (SOL): Потенциален спад до $130?

Solana (SOL) е изправена пред корекция: Предстои потенциален спад на цената

Solana (SOL) в момента преминава през коригираща фаза, с индикации, предполагащи възможност за по-нататъшен спад на цената. Анализът на BeInCrypto на ценовите диаграми предполага, че SOL потенциално може да достигне около $130 като част от тази корекция.

Ценовият отскок на Солана и фиб съпротивите

Наскоро Solana отскочи от 50-дневната подкрепа на EMA на ниво 0,382 Fib, приблизително на $160. Понастоящем цената на SOL среща значителни съпротивления на Fib около $180 и $195. Въпреки възходящия импулс, наблюдаван в хистограмата на конвергентната дивергенция на подвижната средна (MACD) през последните три дни, мечи пресичане на линиите на MACD и неутрален индекс на относителна сила (RSI) предполагат продължаваща несигурност на пазара.

Краткосрочната перспектива на Солана: Златен кросоувър срещу Крос на смъртта

В 4-часовата диаграма се наблюдава бичи кръстосване на MACD линии, докато хистограмата варира между бичи и мечи движения. RSI обаче остава неутрален, а експоненциалните подвижни средни (EMA) поддържат златен кросоувър. Независимо от това, наближаващото сближаване на EMA потенциално може да сигнализира за смъртен кръст, потвърждавайки краткосрочна низходяща тенденция.

Скорошното представяне на Солана и подкрепата на Фибоначи

Анализ на цената на Биткойн: Потенциален спад до $52k

Solana претърпя спад от над 20% от седмичния си връх от приблизително $205. Хистограмата на MACD показва низходяща тенденция, докато линиите на MACD остават в бичи кросоувър, а RSI преминава от свръхпокупени територии към неутрална позиция. Стабилни подкрепи на Фибоначи се наблюдават около $160 и $130, с потенциално отстъпление към подкрепата на златното сечение близо до $85 в случай на сериозна корекция.

Хистограмата на MACD сигнализира за потенциален спад

Хистограмата на MACD може да показва низходяща тенденция през текущия месец, въпреки че в момента поддържа предимно възходяща позиция. RSI прогресивно преминава от нива на свръхкупуване към неутрална територия.

Солана срещу Биткойн: Потенциален бичи отскок

Срещу Биткойн, Солана се сблъска с мечешко отхвърляне при ниво на съпротива на Златното съотношение от около 0,003 BTC след меча дивергенция, наблюдавана в седмичния RSI. Това предполага потенциален бичи отскок, с възможността цената да отскочи от подкрепата на Фибоначи, варираща от приблизително 0,0021 BTC до 0,0023 BTC. Въпреки това, неуспехът да се намери подкрепа в този диапазон може да доведе до значителна подкрепа около 0,00145 BTC. Наближаващото низходящо кръстосване на линиите на MACD, придружено от спад в хистограмата на MACD, допълнително показва потенциална волатилност на пазара.

Докато Solana навигира през тази пазарна динамика, инвеститорите остават внимателни към нововъзникващите тенденции и ключовите нива на подкрепа, предвиждайки потенциални възможности на фона на променящите се движения на цените.

Публикацията на Георги Минев: "Анализ на Solana (SOL): Потенциален спад до $130?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

SHIB Army подкреп...
SHIB Army подкрепя местна марка храни в Италия

Welly Friends NFT колекция получава зашеметяващо обновяване от SHIB Спадът на NFT, първоначално обявен през 2022 г. в подкрепа на нарастващия...

Технически анализ...
Технически анализ на Рипъл (XRP) и бъдещи прогнози

Прогноза за цените на рипъл (XRP): Устойчивост на фона на пазарна волатилност XRP отбеляза значително увеличение през последните 24 часа,...

Цена на Биткойн д...
Цена на Биткойн днес: $66K на фона на възходяща тенденция

Анализ на пазара на Биткойни: 17 май 2024 г Актуализация на цената на Биткойн Към 17 май 2024 г. цената на Биткойн е 66 303 долара с...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!