Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Polygon (MATIC): Потенциален отскок или продължаващ спад?

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Polygon (MATIC): Потенциален отскок или...

Анализиране на краткосрочните перспективи на Polygon на фона на нестабилността на пазара

Последните данни показват, че Polygon (MATIC) може да проявява признаци на изтощение на продавача, намеквайки за потенциално стабилизиране на ценова траектория. Въпреки това надхвърлянето на марката от $0,73 в краткосрочен план изглежда малко вероятно, както е посочено от прозрения, събрани от топлинната карта на ликвидацията.

Тълкуване на топлинната карта на ликвидацията

Ликвидационната топлинна карта, варираща от лилаво до жълто, предоставя ценна информация за потенциалните нива на ликвидация. При $0,73 се наблюдава значителна концентрация на ликвидност, с отворени позиции на обща стойност $235 280, готови за ликвидация, подчертавайки огромна зона на съпротива за MATIC.

Навигация в нивата на съпротива и подкрепа

Освен че служи като гореща точка за ликвидност, нивото от $0,73 може също да представлява значителна бариера за съпротива за MATIC. По този начин, постигането на затваряне над този праг може да се окаже предизвикателство в случай на скок на бичи импулс.

Текуща пазарна динамика и корекции на цените

В момента MATIC се търгува на $0,68, отразявайки забележителна корекция от 25,56% през последните седем дни. Въпреки този спад обаче, съотношението пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV) предполага потенциал за възстановяване. С 30-дневно съотношение на MVRV от -18,37%, което показва подценяване, натискът при купуване може да повиши цената на MATIC над $0,70 в краткосрочен план.

Технически анализ и ценови потенциал

Анализ на цената на Litecoin (LTC): Потенциален отскок към $75

От техническа гледна точка неотдавнашните опити за пробиване на съпротивата от $0,75 бяха посрещнати със съпротива, като мечките упражниха низходящ натиск върху цената на MATIC. В момента подкрепата се формира при $0,67, което предполага сценарий за странично движение на цените, докато тази защита се задържи.

Оценка на импулса и краткосрочните цели

Индексът на относителната сила (RSI), който се движи надолу, сигнализира за низходящ импулс, потенциално ограничаващ изкачването на MATIC до $0,70 в близко бъдеще. Въпреки това, преминаването към свръхпродадена територия в RSI може да катализира възстановяване на цената.

Изследване на нива на Фибоначи и осцилаторни сигнали

Анализът на корекцията на Фибоначи предполага, че MATIC може да се колебае между $0,62 и $0,67 в краткосрочен план. Междувременно мигащите зелени ленти на хистограмата на Awesome Oscillator (AO) подсказват потенциално обръщане на нарастващия импулс надолу, потенциално насочвайки MATIC към нивото от $0,71, където очаква нивото на Фибоначи от 0,236.

Заключение: Навигиране в несигурността с аналитични прозрения

В заключение, докато MATIC е изправен пред значителна съпротива при $0,73, сливането на технически индикатори и данни във веригата предполага потенциал както за възходящи, така и за низходящи движения в краткосрочен план. Навигирането в тази несигурност изисква нюансирано разбиране на пазарната динамика и инструментите за технически анализ, предоставящи на търговците ценни прозрения, които да информират процесите им на вземане на решения.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Анализ на цената на Polygon (MATIC): Потенциален отскок или продължаващ спад?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Анализ на цените ...
Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Анализ и прогноза на цените на DOGE Текущо състояние Търговците станаха свидетели на спад в цената на Dogecoin (DOGE) с 4,89% през...

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!