Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Cardano: Потенциален скок до $0,95 на фона на пазарната волатилност

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Cardano: Потенциален скок до $0,95 на фона на...

Анализ на цената на Cardano: Потенциален скок до $0,95 на фона на пазарната волатилност

При последните движения на пазара на криптовалута, 18 февруари стана свидетел на забележителен спад, предизвикан от отстъплението на Биткойн от границата от $52 000. Това обръщане бързо се отрази на алткойни като Cardano, което доведе до спад от 2,56% през последните 24 часа. Въпреки това, това отдръпване, характеризиращо се с намаляващ обем, предполага временно отстъпление в рамките на по-широката тенденция. Инвеститорите са подканени да преценят дали този спад представлява стратегическа входна точка.

Моделът на вимпела сигнализира за възходящ потенциал

На фона на пазарните колебания Cardano претърпя значителна корекция от своя връх от края на декември от $0,676 до минимум от $0,447. И все пак техническият анализ разкрива обещаващо развитие - формирането на модел на вимпел. Такива модели обикновено се появяват в рамките на продължаващи възходящи трендове, предлагайки кратък период на консолидация, преди възходящата траектория да се възобнови.

На 8 февруари ADA проби линията на тренда на съпротива на модела на флага, сигнализирайки потенциално завършване на фазата на корекция. Този пробив подхранва 11% скок в цената на ADA през следващите две седмици, като в момента се стабилизира около $0,585.

Сила в екосистемата Cardano

Анализ на цената на Cardano (ADA): Потенциален скок от 1700% към $8

Отвъд динамиката на пазара, ралито подчертава устойчивостта и растежа в рамките на екосистемата Cardano. Прозрения от доклада на Messari за четвъртото тримесечие на 2023 г. подчертават важни етапи, постигнати от протоколи, работещи в Cardano, като MinswapDEX и Indigo Protocol. Забележителните показатели включват скок от 166% в Total Value Locked (TVL), ръст от 37% в обращението и полезността на стабилните монети и забележително поскъпване от 127% на пазарната стойност на ADA. Тези индикатори отразяват повишената ангажираност и инвестиции в мрежата на Cardano.

Проекция към $0,65 и отвъд

Въпреки неотдавнашния спад от 5% в цената на ADA, дължащ се на инерцията на Биткойн, отдръпването изглежда липсва значителен натиск за продажба, което е показателно за корекция с малък обем, а не за мечи обрат. Възползвайки се от прозрения от динамиката на модела на флага, ADA е позициониран за потенциален ръст от 15% в краткосрочен план, насочвайки се към $0,676, последван от устойчиво рали към $0,95.

Ключови технически индикатори

  • Индикатор Vortex: Широко възходящо кръстосано състояние между VI+ (оранжево) и VI- (розово) означава устойчивостта на тенденцията на възстановяване.
  • Bollinger Band: Възходящо движение в горната граница на Bollinger band показва продължаващо господство на купувачите на пазара, засилвайки положителната перспектива за ценовата траектория на ADA.

Докато участниците на пазара се ориентират през нестабилността, стратегическият анализ, съчетан с дълбоко разбиране на техническите индикатори, предоставя ценна информация за вземане на информирани решения в динамичния пазар на Cardano.

Публикацията: "Анализ на цената на Cardano: Потенциален скок до $0,95 на фона на пазарната волатилност" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!