Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Shiba Inu (SHIB): Всички възможни сценарии

Shiba Inu (SHIB) е токен, който има за цел да бъде базирана на Ethereum алтернатива на Dogecoin (DOGE), популярния memecoin. За разлика от Биткойн, който е проектиран да бъде оскъден, SHIB е умишлено в изобилие – с общо предлагане от един квадрилион. Екосистемата Shiba Inu Token поддържа проекти като NFT арт инкубатор и разработването на децентрализиран обмен, наречен Shibaswap.

В тази статия ще разгледаме текущите ценови тенденции, технически индикатори и новинарски събития, които могат да повлияят на бъдещото представяне на SHIB. Ние също така ще предоставим някои възможни ценови сценарии и цели въз основа на нашия анализ.

Ценови тенденции и технически индикатори на SHIB

Дневната графика показва, че SHIB все още е във възходяща тенденция, тъй като остава над 50-дневните и 200-дневните пълзящи средни, които също са наклонени нагоре. Индексът на относителната сила (RSI) се движи около 70, което показва, че SHIB е свръхкупен в краткосрочен план, но все още има място за по-нататъшен ръст в дългосрочен план. Хистограмата на MACD е положителна и сигналната линия е над нулевата линия, потвърждавайки бичия импулс.

Четиричасовата диаграма показва, че SHIB се консолидира в модел на симетричен триъгълник, който обикновено е модел на продължение, който предполага пробив в посока на предишната тенденция. Обемът намалява по време на консолидацията, което показва, че търговците чакат ясен сигнал, преди да влязат или излязат от пазара. RSI е неутрален при около 50, докато MACD е леко мечи, но близо до бичи кросоувър.

Ценови сценарии и цели на SHIB

Възможни сценарии за XRP през август 2023 г

Въз основа на нашия технически анализ и новинарски събития можем да извлечем някои възможни ценови сценарии и цели за SHIB в краткосрочен план:

  • Възходящ сценарий: Ако SHIB излезе от модела на симетричен триъгълник на четиричасовата графика и изчисти съпротивата при $0,0000115, той може да възобнови своя възходящ тренд и да се насочи към следващите нива на съпротива при $0,000013 (78,6% Фибоначи корекция) и $0,000016 (100% Фибоначи разширение).

  • Мечи сценарий: Ако SHIB се разпадне от модела на симетричен триъгълник на четиричасовата графика и падне под подкрепата при $0,0000095, той може да влезе във фаза на корекция и да тества следващите нива на подкрепа при $0,000008 (50-дневна пълзяща средна) и $0,000007 ( 200-дневна пълзяща средна).

  • Неутрален сценарий: Ако SHIB продължи да търгува в рамките на модела на симетричен триъгълник на четиричасовата графика, той може да остане в обхват между $0,0000095 и $0,0000115, докато не настъпи решителен пробив или срив.

В заключение, SHIB е в силен възходящ тренд в дневната времева рамка, но е изправен пред известна съпротива и консолидация в по-кратката времева рамка. Ценовото действие ще зависи от резултата от модела на симетричен триъгълник, както и от новините и събитията, които могат да повлияят на настроенията и търсенето на SHIB. Инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да използват подходящи техники за управление на риска, когато търгуват със SHIB.

* Отказ от отговорност: Това съдържание има за цел да обогати читателите с информация. Винаги провеждайте независимо проучване и използвайте дискреционни средства, преди да инвестирате. Всички дейности по покупка, продажба и инвестиране в крипто активи са отговорност на читателя.

$SHIB

Публикацията на Тодор Цонев: "Анализ на цената на Shiba Inu (SHIB): Всички възможни сценарии" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!