Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на XRP: Прогнозите на анализаторите падат до $0,41

Анализ на цените на...
Анализ на цените на XRP: Прогнозите на анализаторите падат до $0,41

Анализ на цената на XRP: Прогнозите на анализаторите падат до $0,41 на фона на спад под $0,50, предвижда възстановяване над $2

Тъй като XRP е изправен пред значителен спад, падайки под критичното ниво от $0,50, известният пазарен анализатор EGRAG прогнозира потенциален спад до $0,41, но остава оптимист за предстоящото възстановяване над границата от $2.

Прозрения и исторически контекст на EGRAG

EGRAG наскоро сподели прозрения за ценовата траектория на XRP, като се основава на предишни анализи, датиращи от май 2023 г. В своя по-ранен доклад EGRAG подчерта многогодишна низходяща тренд линия, като я нарече „последната линия на събуждане“ на седмичната диаграма на XRP. По това време XRP се търгуваше около $0,46. EGRAG спекулира, че пробиването над тази тренд линия и поддържането на лека корекция без падане под $0,45 може да проправи пътя за значителни ценови цели, включително $6,4.

Пътуването на XRP се разви според очакванията, като токенът надмина линията за събуждане и постигна първоначалната цел от $0,85 през юли 2023 г. Въпреки това последвалите опити за пробиване на $1 срещнаха съпротива, което доведе до пик от $0,93.

Текущ анализ и прогноза за възстановяване на EGRAG

В последната си оценка EGRAG идентифицира скока до $0,93 като първата вълна на структура от пет вълни, последвана от корекция във втората вълна, целяща да проследи 90% от първоначалния скок. Тази коригираща фаза започна през август 2023 г. и продължава, като XRP се бори да надмине $0,75.

Cardano (ADA) се ориентира към $1,5 сред прогнозите на анализаторите

На фона на продължаващия спад EGRAG предполага, че XRP може да се оттегли до зоната от $0,41 в рамките на корекцията на втората вълна. Въпреки това, той остава с надежда за възстановяване във вълна 3, като се насочва към диапазон между $2,2 и $2,8 в краткосрочен план.

Пазарни реалности и последните развития

Анализът на EGRAG съвпада с неотдавнашния спад на XRP под прага от $0,50, исторически считан за силно ниво на подкрепа срещу мечи натиск. Въпреки това, изправен пред повишения натиск при продажбите и докладите за хакерски инцидент, XRP спадна рязко до тримесечно дъно от $0,4853.

Разясненията от изпълнителните фигури на Ripple, Крис Ларсен и Брад Гарлингхаус, увериха инвеститорите, че инцидентът с хакване е засегнал само личния портфейл на Larsen, а не корпоративните сметки на Ripple. Въпреки това, дъмпингът на 213 милиона XRP токена изостри натиска за продажба, като допълнително намали настроенията на пазара.

В момента XRP се стреми да си върне територията от $0,50, като затваряне под това ниво потенциално изостря мечите настроения. С 24-часов обем на търговия, който намаля с 24% до $1,347,023,651, пътят на възстановяване на XRP остава несигурен на фона на преобладаващите пазарни условия.

Заключение

Докато XRP се движи през бурни води, прозренията на EGRAG предлагат ценни перспективи за потенциални движения на цените. Въпреки че краткосрочните предизвикателства продължават, очакването за възстановяване над $2 подчертава устойчивостта в лицето на трудностите, подчертавайки динамичния характер на пазарите на криптовалута.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Анализ на цените на XRP: Прогнозите на анализаторите падат до $0,41" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!