Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cardano (ADA) се ориентира към $1,5 сред прогнозите на анализаторите

Cardano (ADA) се...
Cardano (ADA) се ориентира към $1,5 сред прогнозите на анализаторите

Cardano (ADA) очаква целева цена от $1,5 на фона на възходящи сигнали и прогнози на анализатори

На пазар, характеризиращ се с динамични движения на цените, Cardano (ADA) се откроява с впечатляващ бичи импулс, което кара анализаторите да прогнозират потенциален пробив, насочен към $1,5.

Водещ заряд в тази оптимистична прогноза е основателят на Cardano Bull и Crypto Capital Venture, Дан Гамбардело, който потвърждава вярата си във възходящата траектория на ADA, като набляга на целева цена от $1,50. Убедеността на Гамбардело отразява последователната и постепенна тенденция на растеж, наблюдавана от Cardano, със забележим скок от 40%, наблюдаван през последния месец.

Въпреки че прогнозата на Гамбардело няма ясна обосновка, пазарният анализатор и създател на Rider Algo, Trend Rider, хвърля светлина върху предстоящия пробив, цитирайки исторически ценови модели. Според Trend Rider, ADA показва параболично поведение, напомнящо за предишни бичи пазари, особено от $0,2 до $3. Графиката, споделена от Trend Rider, илюстрира пресичането на „параболичната линия“ на монетата, важен индикатор за потенциални скокове на цените.

LUNC: Прогнозите на анализаторите са да продължи да расте

Историческият прецедент на движението на цените на ADA засилва достоверността на прогнозата за $1,5, както се наблюдава по време на скока до исторически връх (ATH) от $3,1 през септември. Със скорошното затваряне над параболичната линия, ADA изглежда готова за по-нататъшен възходящ потенциал, в съответствие с прогнозата на Gambardello.

В момента Cardano поддържа стабилна траектория на растеж, като цената и пазарната капитализация са съответно $0,7529 и $26,762,152,047, което отразява увеличение от 2,45% за 24 часа. Въпреки че е изправен пред съпротива при ниво от $0,78 по-рано този месец, устойчивостта на Cardano на пазара сигнализира за потенциален сценарий за пробив.

Сценарий за умерен растеж

Докато Cardano управлява ключови нива на съпротива, март исторически се очертава като възходящ месец за дигиталната валута. Устойчивият импулс на пазара може да накара Cardano да приключи март на положителна нотка, в съответствие с тенденциите, наблюдавани от 2022 г., според данни от Cryptorank.

Подкрепата на възходящата траектория на Cardano са неговите вътрешни основи, включително значителни надстройки като Hydra, съчетани с по-широк пазарен шум, подхранван от Биткойн. С тези фактори в играта Cardano остава готов да надмине очакванията, подготвяйки сцената за потенциално доходоносен месец напред.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Cardano (ADA) се ориентира към $1,5 сред прогнозите на анализаторите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!