Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализатор прогнозира обещаващ скок на Litecoin спрямо Биткойн

Анализатор прогнозира...
Анализатор прогнозира обещаващ скок на Litecoin спрямо Биткойн

Обещаващ скок на Лайткойн(LTC): Анализаторът прогнозира бичи пробив срещу Биткойн

В непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутите, Litecoin, често приветстван като „среброто към златото на Биткойн“, привлича вниманието на опитни анализатори, които очакват неговия потенциал да надмине Биткойн в близко бъдеще.

Тони, сертифициран чартист, известен като "Бикът" и ръководител на отдела за изследвания в NewsBTC, наскоро сподели завладяващ анализ на 12 януари, хвърляйки светлина върху възходящите перспективи за Litecoin, който в момента е позициониран като 18-ата най-ценна криптовалута. Привличайки вниманието към месечните формации на свещници, Тони разкри убедителни индикации за предстоящ пробив, който може да катапултира Litecoin до нови висоти през следващите седмици.

Разкрит бичият импулс на Litecoin

Разглеждайки месечната графика, Тони подчерта "безумно възходящите" сигнали, излъчвани за Litecoin. Тази оптимистична перспектива е особено важна за ентусиастите на Litecoin, предвид слабото му представяне през 2023 г., белязано от ценова консолидация, последвана от спад през втората половина на годината.

Анализаторът представи и допълнителна диаграма, намеквайки за предстоящо забележително развитие в крипто сферата. Този ентусиазъм е в съответствие с по-ранните оценки на индикатора „SuperTrend“ на Litecoin, намеквайки за значителни покачвания на цената на Litecoin в предстоящите сесии.

Въпреки че се задържа в низходяща формация и очевидна консолидация в месечната графика, Litecoin остава тема на интерес. Трябва да се отбележи, че цените продължават да се движат в низходящата лента от август 2023 г. Въпреки че оптимизмът преобладава, биковете на Litecoin все още не са преодолели тези загуби, което води до ограничен, плосък диапазон, видим в месечната графика.

Въпреки това, потенциалът на Litecoin да наложи нова тенденция зависи от посоката на пробив. Скок над $115 може да предизвика търсене, тласкайки монетата към върховете, наблюдавани през май 2021 г., достигайки приблизително $400.

Одобрението на Bitcoin ETF не успява да издигне BTC над $50 000

Биткойн анализатор прогнозира скок до $160 000

Оптимистичната позиция на Тони относно Litecoin се разгръща, докато Биткойнът, най-голямата криптовалута в света, се бори с низходяща тенденция, очевидна в дневната графика. Въпреки одобрението на 11 спот Биткойн ETF от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC), цените на Биткойн се борят да пробият критичното ниво на съпротива от $50 000.

Въпреки че крипто общността остава оптимистична, одобрението на спот Биткойн ETF, първоначално очаквано да инжектира милиарди в монетата и по-широката сфера на криптовалутите, не се материализира според очакванията. Очакваше се този производен продукт да предложи легитимен път за институционални инвестиции в Биткойни. Независимо от това, председателят на SEC Гари Генслер запази предпазливо мнение, етикетирайки Биткойн като спекулативен актив, въпреки регулаторната зелена светлина.

В рязък контраст със слабото представяне на Биткойн, Лайткойн показа устойчивост, поддържайки стабилна позиция на фона на нестабилността на пазара. Тази устойчивост предполага, че Litecoin може да е на ръба да надмине Bitcoin през следващите месеци. Графиката на LTCBTC илюстрира забележителното увеличение на Litecoin от 21% спрямо Биткойн, нараствайки от най-ниските нива през януари.

Пътят напред: Фактори, влияещи върху потенциалния скок на Litecoin

Тъй като пазарната динамика продължава да се развива, няколко фактора могат да повлияят на траекторията на Litecoin в пространството на криптовалутите:

  1. Технически индикатори: Месечните форми на свещници и индикаторът "SuperTrend" сочат към възходяща перспектива за Litecoin. Инвеститорите, запалени по техническия анализ, следят внимателно тези индикатори, за да преценят потенциалните движения на цените.

  2. Устойчивост на пазара: Способността на Litecoin да издържа на нестабилността на пазара и да поддържа позицията си по време на предизвикателни времена е доказателство за неговата устойчивост. Тази характеристика може да привлече инвеститори, търсещи стабилност на фона на присъщата нестабилност на пазара на криптовалута.

  3. Борбите на Биткойн: Неспособността на Биткойн да се възползва от одобрението на спот Биткойн ETF и да преодолее бариерата от $50 000 създава благоприятен фон за лайткойн. Инвеститорите може да гледат на Litecoin като на по-обещаваща алтернатива, като се има предвид скорошното му представяне в сравнение с Bitcoin.

  4. Институционален интерес: Продължаващият интерес на институционалните инвеститори към пазара на криптовалута може да изиграе ключова роля за възхода на Litecoin. Тъй като все повече институции изследват диверсификацията в крипто пространството, уникалното предложение за стойност на Litecoin може да привлече вниманието им.

  5. Ценови потенциал: Потенциалът за Litecoin да надмине върховете си от 2021 г. след пробив над $115 завладя въображението на пазарните участници. Подобно развитие може да предизвика повишено търсене и да подхрани възходящата траектория на Litecoin.

Възходът на Litecoin в крипто йерархията

В заключение, текущото положение на Litecoin на пазара на криптовалути рисува картина на неизбежен потенциал. Тони „Бикът“ и други анализатори са оптимисти за перспективите на Litecoin, водени от благоприятните технически индикатори и устойчивостта на криптовалутата пред пазарните предизвикателства.

Докато Биткойнът се бори с регулаторен контрол и се бори да преодолее ключови нива на съпротива, лайткойн се очертава като издръжлив претендент, готов да надмине по-известния си колега. Инвеститорите и ентусиастите наблюдават отблизо движенията на Litecoin, очаквайки пробив, който може да предефинира позицията му в йерархията на криптовалутите.

Пътуването на лайткойн от „среброто към златото на Биткойн“ до потенциален пазарен лидер е доказателство за динамичния характер на пазара на криптовалутите. Тъй като пазарът продължава да се развива, скокът на Litecoin може да отбележи важна глава в продължаващия разказ за цифровите активи. Следете внимателно Litecoin, докато се движи във вълнуващите обрати на пазара на криптовалута, потенциално възвестявайки нова ера за тази цифрова валута.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализатор прогнозира обещаващ скок на Litecoin спрямо Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!