Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализаторът на XRP идентифицира рядък възходящ модел

Анализът на диаграмата на XRP предполага предстоящо параболично движение на фона на бичи сигнал

Популярен анализатор на криптовалути, JD, наскоро подчерта рядък бичи модел в ценовите диаграми на XRP, което предполага, че „параболично движение е неизбежно“. В публикация в платформата за микроблогинг X (преди Twitter), JD подчерта значението на техническия анализ (TA) над новите разработки и насърчи последователите да обърнат внимание на диаграмите. Анализаторът посочи, че златен кръст, бичи сигнал, все още е в сила за XRP, което потенциално води до параболично движение.

Златен кръст и бичи сигнал:

Златен кръст е индикатор за технически анализ, който се появява, когато краткосрочна пълзяща средна пресече над дългосрочна пълзяща средна. Това сигнализира за промяна на инерцията от продавачи към купувачи и се счита за възходящо развитие. JD подчерта присъствието на златен кръст в диаграмите на XRP и изрази увереност в потенциала му да предизвика параболично движение. Въпреки възможността за корекция, анализаторът вярва, че бичият импулс остава непокътнат.

Златният кръст на XRP и пазарен контекст:

Златният кръст в класациите на XRP се формира по-рано тази година след период на пазарен спад, при който пазарната капитализация на криптовалутата спадна с близо 10 милиарда долара от своя връх. Този спад настъпи малко след като федерален съдия постанови, че XRP не е непременно ценна книга. Решението осигури положителен правен резултат за XRP, което доведе до временно повишаване на пазарната капитализация.

Пазарна капитализация и правен контекст:

Разработчик на Биткойн идентифицира технически експлойт

Пазарната капитализация на XRP първоначално скочи до $44,3 милиарда след благоприятното правно решение. Съдията в Ню Йорк определи, че XRP „не е непременно ценна книга на пръв поглед“. Оттогава обаче пазарната капитализация е намаляла до 33,9 милиарда долара. Правният контекст включва дело, заведено от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) срещу Ripple през 2020 г., в което се твърди, че са нарушили законите за ценните книжа на САЩ, свързани с продажбата на XRP без предварителна регистрация.

Правна битка на Ripple и въздействие върху пазара:

Делото на SEC срещу Ripple е важен фактор, повлиял върху пазарната динамика на XRP. Съдебната битка доведе до повишена волатилност и забележим спад на цената на XRP. Въпреки предизвикателствата, забележителни фигури като бившия изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал идентифицираха пазарната възможност и заложиха на XRP, считайки го за „възможността на живота“ след спада на цената.

Анализът на JD подчертава техническата сила на диаграмите на XRP, с наличието на златен кръст, показващ потенциално параболично движение. Въпреки че правният контекст и пазарната динамика са изиграли роля във флуктуациите на XRP, фокусът върху техническия анализ предполага, че моделите на графиките и сигналите са решаващи съображения за предвиждане на бъдещи движения на цените. Търговците и инвеститорите на пазара на XRP вероятно ще наблюдават тези технически индикатори, докато навигират в пазара на криптовалутата.

Публикацията на Наталия Иванова: "Анализаторът на XRP идентифицира рядък възходящ модел" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!