Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализаторът Tylie Eric прогнозира скок на цената на XRP до $1 в рамките на девет дни

Анализаторът Tylie...
Анализаторът Tylie Eric прогнозира скок на цената на XRP до $1 в...

Цената на XRP е готова за мощен скок от 60%: смелата прогноза на анализатора Тайли Ерик

Пътуването на XRP за възстановяване на уважавания ценови праг от $1 беше продължителна сага, срещаща постоянна съпротива от мечки в продължение на повече от две години. Последната триумфална търговия над $1 се случи през декември 2021 г., съвпадайки с по-широк спад на пазара към мечи територии.

Въпреки многобройните усилия, опитите на XRP да преодолее бариерата от $1 се сблъскаха с неуспехи. През март 2022 г. той скочи до $0,9121, само за да се сблъска със страхотна съпротива при границата от $0,91. Друго смело усилие последва през юли 2023 г., достигайки до $0,93 след решаващото решение по делото Ripple срещу SEC.

За съжаление, последвалите опити за възобновяване на ралито от $1 останаха неуловими, дори на фона на възходящи пазарни условия, оставяйки представянето на XRP да изостава от своите връстници с едва 1,8% ръст тази година.

Въпреки това, на фона на този приглушен фон, пазарният анализатор Тайли Ерик поддържа възходяща перспектива, смело прогнозирайки възраждането на XRP на територията от $1 в рамките на изключително кратък период от време – по-малко от девет дни, за да бъдем точни.

Анализаторът Il Capo прогнозира над 50% скок за Polkadot (DOT)

Анализът на Ерик, основан на щателно изследване на данните от 4-часовата графика на XRP, разкрива консолидиращ модел в рамките на определен диапазон от $0,66 и $0,56 от 15 март насам. XRP яростно защити подкрепата от $0,55, докато се стреми към неуловимия праг от $0,70.

Според оценката на Ерик, XRP е готов да пробие горната тренд линия на този модел на консолидация, предизвиквайки каскада от бичи импулс. Този пробив може да катализира впечатляващ скок през следващите девет дни, кулминирайки в най-високата цена от $1,0096, отбелязвайки забележително изкачване от 61,37% спрямо текущата му оценка.

Възходящият импулс се разгръща:

В момента цената на XRP се движи около $0,6256, закрепена в симетричен триъгълник след отстъплението си от $0,7449 на 11 март. Криптовалутата е на ръба на основен пробив, който може да очертае нейната траектория.

На фона на тази несигурност в краткосрочен план се появява осезаем прилив на възходящи настроения. 50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) надминава своя 200-дневен аналог, което показва скорошни темпове на растеж, надвишаващи дългосрочната средна стойност. Тази тенденция означава нарастващо доверие на инвеститорите и загатва за потенциална възходяща траектория.

Освен това текущата оценка на XRP го позиционира удобно над 50-дневната EMA ($0,6069) и 200-дневната EMA ($0,5782), подчертавайки преобладаващите възходящи настроения в краткосрочен и дългосрочен план.

Публикацията на Георги Минев: "Анализаторът Tylie Eric прогнозира скок на цената на XRP до $1 в рамките на девет дни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!