Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BIT Exchange въвежда търговия с XRP опции

BIT Exchange въвежда...
BIT Exchange въвежда търговия с XRP опции

BIT Exchange въвежда търговия с XRP опции, позовавайки се на нарастващ пазарен интерес

Борсата BIT разкри стартирането на търговия с опции, свързани с XRP, на своята платформа за деривати на криптовалута. Според съобщението този нов продукт ще позволи на инвеститорите да участват на пазара на XRP, без да държат актива.

Опциите са деривати, които позволяват на търговците да купуват или продават основния актив на предварително определена цена на или преди определена дата. Тези продукти дават на инвеститора правото да купи или продаде базовия актив на предварително определена цена и дата.

BIT Exchange разкрива XRP опции на платформа за търговия

В публикация в блог, публикувана в четвъртък, 17 август, обменът на BIT разкри XRP опции като най-новия продукт на своята платформа за крипто търговия. Сега XRP ще стане шестият токен на борсата, наличен за търговия с опции, присъединявайки се към Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Cardano (ADA), Toncoin (TON) и Milady Coin (LADYS).

Според съобщението на BIT, този ход отговаря на „нарастващия“ интерес към пазара на XRP. Борсата за криптовалута ще работи с институционалния доставчик на ликвидност OrBit Markets, за да осигури първоначална ликвидност.

С вливането на първоначална ликвидност от OrBit Markets, борсата BIT твърди, че инвеститорите и търговците ще могат да управляват и хеджират ефективно своите портфейлни рискове. Междувременно компанията възнамерява да уреди всички печалби и загуби в щатски долари.

Джъстин Буитендам, глобален ръководител на институционалните продажби на BIT, реагира в изявление:

Delta Exchange 100x рекорд за търговия с ливъридж - 【Търговия】 - 113 статии

Ние сме горди да станем една от първите борси, които правят търговията с XRP опции достъпна както за институционални търговци, така и за търговци на дребно, позволявайки дълги и къси позиции за търговци на опции едновременно. Очакваме с нетърпение да предоставим този продукт на повече търговци и инвеститори по целия свят.

Към момента на писане, XRP се оценява на $0,5717, според данните на CoinGecko. Токенът се нарежда на пето място като криптовалута с пазарна капитализация от приблизително 30,22 милиарда долара.

XRP продължава да привлича интерес към крипто пазара

Както се подразбираше по-рано, решението на BIT да въведе търговия с XRP опции на своята платформа идва, когато интересът към токена се повиши. Това се върти около частичната победа на Ripple – компанията зад XRP – срещу Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC).

През юли окръжният съдия на САЩ постанови, че XRP не се класифицира като ценна книга, когато се продава на инвеститори на дребно, но може да се счита за такава, когато се продава директно на институции. В резултат на това решение имаше много борси, включително Coinbase, Kraken и Gemini, които повторно изброиха актива на своите платформи за търговия.

В същото време институционалните търговци продължават да залагат на XRP и свързаните с XRP инвестиционни продукти. Според последния доклад на CoinShares, предходната седмица отбеляза 16-ата поредна седмица, в която инвеститорите наливат пари в XRP.

В скорошно развитие Комисията по ценни книжа и борси подаде „междинна жалба“, оспорвайки решението на съда относно статута на XRP като ценна книга.

Цената на XRPUSDT пада допълнително надолу на дневната времева рамка

Публикацията на Димитър Тодоров: "BIT Exchange въвежда търговия с XRP опции" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!