Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн „параболичен аванс“ означава, че цената на BTC е най-висока за всички времена през 2023 г. — Търговец

Биткойн (BTC) ще достигне нови върхове за всички времена през 2023 г., а октомври е любимият месец за това, казва популярен търговец.

В актуализация на Twitter от 22 юни Credible Crypto твърди, че следващите четири месеца трябва да осигурят възходящия ценови импулс на BTC, необходим за справяне с $69 000.

Октомври „доста логично“ за нови върхове на Биткойн за всички времена

Биткойн постигна стабилно представяне този месец и Credible Crypto е все по-оптимистично настроен за продължаване. За да направи това, BTC/USD трябва да представя все по-големи зелени месечни свещи, за да го поддържа в съответствие с предишните импулсни периоди.

„Това, което е ясно при всеки параболичен напредък, е, че импулсът нараства експоненциално и достига връх на върха. Можем да видим това и в двете предишни импулсивни движения от 3k-14k и от 10k-60k“, обясни той.

Този път Биткойн представи успешен повторен тест за поддръжка на месечни времеви рамки, като $25 000 сега вероятно са трамплин за нов „параболичен напредък“.

„Така че имайки предвид това, нека вземем сегашната ни ситуация – месечният повторен тест е завършен и най-голямата месечна свещ, която сме виждали досега, беше движение от 10 000, което ни надхвърли месечното ниво от 25 000“, продължи той.

„Това означава, че бих очаквал, че след като започне експанзията (което изглежда, че се е случило), трябва лесно да видим месечни движения от > 10k наведнъж. От настоящите нива до предишния ATH има разлика от $40 000. Тази празнина трябва, логично, да бъде покрита в рамките на няколко месечни свещи, ако това е параболичен напредък.“

Времето за такъв ход остава отворено, добави Credible Crypto, като същевременно предлага октомври като „доста логично предположение“.

Биткойн „параболичен аванс“ означава, че цената на BTC е най-висока за всички времена през 2023 г. — Търговец

„Като се има предвид това, това е всичко – оценка, базирана на логиката, представена по-горе“, заключи той.

„Не казвам, че ТРЯБВА да достигнем нови върхове за всички времена до октомври, казвам, че наистина мисля, че ще достигнем нов ATH до края на тази година и ако някой ме принуди да избера месец, в който смятам, че това ще се случи, ще бъде октомври. Да видим как ще се развият нещата.”

BTC/USD анотирана диаграма. Източник: Credible Crypto/Twitter Твърде рано ли е за празнуване?

Както Cointelegraph продължава да съобщава, други търговци също се стремят към връщане към рекордните ценови нива на BTC.

В същото време не всички вярват, че импулсът за скорошните печалби - приложенията на BlackRock и други за стартиране на Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) на спот цена в Съединените щати - ще получи зелена светлина.

Настоящият състав на американския регулаторен надзор означава, че „краткосрочните“ одобрения, дори и за BlackRock, остават по-малко вероятни, предупреди търговската компания QCP Capital тази седмица.

BTC/USD се търгуваше около марката от $30 000 към момента на писане, според данни от Cointelegraph Markets Pro и TradingView, след като охлади възходящата волатилност предишния ден.

BTC/USD 1-часова графика. Източник: TradingView

Списание: Работата на Гари Генслер е изложена на риск, първият Биткойн ETF на BlackRock и други новини: Hodler’s Digest, 11-17 юни

Тази статия не съдържа инвестиционни съвети или препоръки. Всеки инвестиционен и търговски ход включва риск и читателите трябва да проведат собствено проучване, когато вземат решение.

Публикацията на Роберт Петров: "Биткойн „параболичен аванс“ означава, че цената на BTC е най-висока за всички времена през 2023 г. — Търговец" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!