Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн постига нови върхове, докато бичият пазар набира скорост

Може би на фона на невероятно оптимистичните изявления на главния изпълнителен директор на Blackrock Лари Финк, Биткойн постави нов годишен връх с очакванията, че ще отиде много по-високо.

Бичият пазар на Биткойн се изгражда

Бичият пазар на крипто изглежда е много висок тази сутрин, тъй като Биткойнът докосва $31 500, нов връх за тази година. Всичко, което е необходимо, е Биткойнът да надхвърли това ниво и да остане там няколко дни, за да даде сигнал, че пробивът е потвърден и че Биткойнът може да започне да преминава по-високо.

Тази нова възходяща среда може да е причинена отчасти от главния изпълнителен директор на Blackrock, най-голямата AUM компания на планетата, който каза по националната телевизия вчера, че Биткойнът „дигитализира златото“ и че е „международен актив“.

Това се случва и след като Blackrock подаде молба за Spot Bitcoin ETF заедно с някои други големи институционални субекти. С опита на Blackrock и фантастичния успех в това да накара регулаторите да подпишат многобройните си ETF документи, това допълнително подаване има отличителните белези на изключително добър залог.

Сегашното богатство на Биткойн също се споделя с част от пазара на криптовалута. Ако Биткойнът се повиши, тогава по-голямата част от крипто пазара ще последва примера, поне докато предстоящото регулиране го позволява.

Биткойн достига нови годишни върхове, докато цената на BTC се връща до $31,5K

Солана

Един от тези високи ездачи днес е Солана. Самият той е цел на SEC, която го определи като ценна книга. Този светкавично бърз слой 1 беше разбит на пух и прах, падайки от най-високото си ниво от ноември 2021 г. от $260 до едва $8 през декември миналата година.

Въпреки това, при $8 може да се предположи, че дъното е в очакване на Солана, с фитил до $12,60, което вероятно сигнализира за двойно дъно. Низходяща тренд линия потисна цената от юли 2022 г. и следователно пробивът на $SOL на тази линия днес може да предвещава много по-големи неща, стига пробивът да бъде потвърден.

Купчини

Stacks (STX) е друга криптовалута, която да гледате. Това се оказва една от единствените криптовалути, одобрени от SEC. Със сигурност трябва да се възползва и от Биткойн разказа, като се има предвид, че е един от много малкото Биткойн слой 2, които позволяват приложенията да се изграждат върху Биткойн. Вчера достигна нивото на Фибоначи от 0,786 и изглежда готово да се повиши оттук нататък.

Отказ от отговорност: Тази статия е предоставена само за информационни цели. Не се предлага или е предназначен да се използва като правен, данъчен, инвестиционен, финансов или друг съвет.

Публикацията: "Биткойн постига нови върхове, докато бичият пазар набира скорост" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!