Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойнът се повишава до $29 500, етерът пада с началото на „сезона на натрупване“

Биткойнът, който се движеше стабилно над $29 300 през по-голямата част от уикенда, падна в часовете след като Curve Finance туитна, че е претърпял пробив.

Биткойн ( BTC ) беше малко под $29 500 в следобедната търговия в Източна Азия, оставайки стабилно на $29 404, като индикаторът за тенденция на Биткойн CoinDesk Indicies поставя най-големия дигитален актив в света в неутрална позиция.

Ether, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, падна с 0,66% до $1864, според CoinDesk.

Това е сезонът за дълги позиции, каза базираната в Сингапур QCP Capital в скорошна пазарна актуализация.

Въпреки че BTC и ETH реагираха хладно на макроикономическите фактори и в момента се търгуват настрани, пазарът очаква волатилността да се повиши поради фактори като решението за спот ETF на BlackRock и халвинга на Биткойн, като цените на BTC вероятно ще се покачат рязко преди края на годината , Акумулаторите продължават да идват. Те написаха, че това е ефективна стратегия за акредитирани инвеститори за стабилно закупуване на токени на намалени цени.

В допълнение, Майк Новограц от Galaxy Digital каза в скорошно интервю за Bloomberg, че „най-важното нещо, което се случи в Биткойн пространството тази година, е Лари Финк“, подчертавайки своя оптимизъм относно най-голямата в света дигитална валута ETF след подаване.

Биткойнът се повишава до $29 500, етерът пада с началото на „сезона на натрупване“

„Лари беше нерелигиозен човек. Сега той казва:„ Хей, това ще бъде световна валута. „Хората по целия свят му се доверяват“, каза Новограц, отбелязвайки, че Galaxy Digital се ангажира да поддържа присъствие в Ню Йорк.

Новограц каза още, че за млад човек с толерантност към риска идеалното му портфолио би било акции на Alibaba, сребро, злато, Биткойн и Етериум.

Междувременно Джо ДиПаскуале, главен изпълнителен директор на фонд мениджъра за криптовалута BitBull Capital, каза, че способността на Биткойн да пренебрегва макроикономически събития и дори големи технически събития като Curve Finance е довела до „трайна промяна на настроенията“ в пазарните настроения в близко бъдеще.

DiPasquale написа в бележка до CoinDesk: „Забележително е, че фактът, че и Биткойн, и ETH поддържат ценовите нива сега, когато повишението на лихвения процент от Фед също е включено, трябва да даде допълнителна увереност на биковете.“

DiPasquale на BitBull не очаква „пазарът да скочи рязко за една нощ“ и вижда намаляването наполовина през 2024 г. като следващия голям ценови стимул. „Дотогава биковете ще добавят своевременно, докато мечките може да се наложи да упражняват бдително управление на риска“, пише той.

На други места на пазара CRV токенът на Curve започна да се възстановява, като спечели 6,4% до 64 цента през последния час. Криптовалутата се понижи с близо 12% през последните 24 часа, след като експлойт изложи на риск криптовалута на стойност 100 милиона долара.

Публикацията на Георги Минев: "Биткойнът се повишава до $29 500, етерът пада с началото на „сезона на натрупване“" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!