Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BlackRock приема крипто: Активи от реалния свят вече на Blockchain

BlackRock приема...
BlackRock приема крипто: Активи от реалния свят вече на Blockchain

Black Rock се впуска в активи от реалния свят с технологията Blockchain

В новаторско развитие, което може да промени пазара на криптовалутите, Black Rock, финансов гигант, управляващ активи за трилиони долари, направи монументален набег към активи в реалния свят, използващи блокчейн технология. Този ход сигнализира за значителна промяна в позицията на традиционния финансов сектор към крипто, както се вижда от участието на други големи играчи като Securitize, BNY Mellon, Coinbase и Anchorage Digital Bank.

Какво означава това за крипто?

Сътрудничеството на Black Rock със Securitize, компания, специализирана в трансформирането на активи от реалния свят в цифрови токени, предвещава нова ера на иновации и приемане в крипто пространството. Като преодолява пропастта между традиционните финанси и блокчейн технологията, това партньорство отваря врати към безброй възможности, революционизирайки начина, по който се купуват, продават и търгуват активи от реалния свят, като недвижими имоти и акции.

Ключови крипто проекти за гледане

По време на съобщението анализаторът от Selected Investment подчерта няколко крипто проекта, готови да се възползват от тази трансформираща тенденция:

  1. Ando Finance : Подкрепен от титани в индустрията като Black Rock и Coinbase, Ando Finance има за цел да демократизира финансите и да ги направи по-достъпни за по-широка аудитория.
  2. Rio Network : С подкрепата на влиятелни субекти като Morgan Stanley, Rio Network се фокусира върху улесняването на безпроблемната търговия с реални активи в блокчейн, обещавайки по-голяма ефективност и прозрачност.
  3. Pendle : Предлагайки иновативни пътища за печелене с крипто, Pendle събра значителна подкрепа от видни инвеститори, позиционирайки се като ключов играч в развиващия се крипто пазар.
  4. Clearpool : Позиционирана като платформа за кредитиране и вземане на заеми, Clearpool може да се похвали с поддръжка от утвърдени субекти като Mantle, предлагайки на потребителите сигурен и надежден път за финансови транзакции.
  5. Landshare : Трансформирайки недвижими имоти в цифрови токени, Landshare предоставя на инвеститорите нови възможности за диверсификация на техните портфейли и достъп до досега недостъпни пазари.

Начело: Chainlink и MakerDAO

IOTA Ecosystem Foundation налива $10 милиона в токенизирани стартъпи за търговия с активи в реалния свят

В допълнение към тези пионерски проекти, лидери в индустрията като Chainlink и MakerDAO оглавяват усилията за преодоляване на пропастта между традиционните активи и крипто сферата. Техните иновативни решения и стабилна инфраструктура играят ключова роля в улесняването на интегрирането на активи от реалния свят в крипто екосистемата.

Промяна на парадигмата във финансите

Анализаторът подчерта, че начинанието на Black Rock в активи от реалния свят с крипто има потенциала да разруши финансовата индустрия, каквато я познаваме. Възприемайки блокчейн технологията, традиционните финансови гиганти не само утвърждават легитимността на криптовалутите, но и проправят пътя за по-приобщаваща и ефективна финансова екосистема.

Заключение

Докато Black Rock и други големи институции напредват в своето изследване на активи от реалния свят в блокчейн, крипто пространството стои на ръба на безпрецедентен растеж и трансформация. С иновативни проекти и утвърдени играчи, работещи в тандем, бъдещето на финансите е готово за промяна на парадигмата с монументални пропорции. Останете на линия, докато това новаторско пътешествие се разгръща пред очите ни.

Публикацията: "BlackRock приема крипто: Активи от реалния свят вече на Blockchain" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред пазарните колебания Във вихъра на пазарната активност Shiba Inu (SHIB) и няколко други...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!